Neler Yeni

Bahreyn grand prix öncesi favorileriniz kim?

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Playstation,Racing,Pc toplama
Schumi fanboyu olduğumdan belli benim tercihim.
Hamilton kazanacaktır. Vettel'i merak ediyorum. Geçen sene hem arabayı hem de takım ilişkisini bahane etmişti. Şu an Stroll ile güzel anlaşıyor gözüküyor. Bakalım.
Bu yarış sıralama:
Hamilton
Verstappen
Bottas* bu ikisi değişebilir.
Perez *
Leclerc
.

Sonuncular:
Latıfı reyizz
Bu tarz içerikleri sizce yapsam nasıl olur? Gp sonrası detaylı değerlendirmeler sizi konuk alarak falan?

@DA-MD2 @Toxpox @Ercü @Rog.thor.aliniz!! ??

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Fena olmaz da Motosport ve EmreBaltaoğlu gibi kanallar zaten tarafsız bir şekilde yapıyor bu işleri. Ama sen de neden yapmayasın.
Ceyhun Balçık da fena değil.

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Çağrı Ö
verstappen

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
hamiltonu hiç sevmesem de o kazanacak gibi duruyor. her ne kadar araba kazanıyor deseler de istanbulda 52 tur aynı lastiklerle sürekli fark açarak birinci oldu. her ne kadar das'ı kaybetmiş olsalar da gridin en yüksek bütçeli takımı. yerini dolduracak bir şey bulmuşlardır. 2021de gelecek ağır değişiklikler de ertelendi.

benim asıl merak ettiğim mercedes motoruyla altın çağını yaşayan mclaren, tekrar mercedes motoru ve ricciardo gibi bir pilotla ne yapacak.

alpine'den hiç ümitli değilim. williams ve haas'la son sıraları paylaşabilir. gridde renault motoru kullanan başka takım kalmadı. sadece kendileri kullanıyorlar.

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Grosjean çöp ama Bi korkmuştum o alevler çıkınca.
Cidden çok korkunçtu.

hamiltonu hiç sevmesem de o kazanacak gibi duruyor. her ne kadar araba kazanıyor deseler de istanbulda 52 tur aynı lastiklerle sürekli fark açarak birinci oldu. her ne kadar das'ı kaybetmiş olsalar da gridin en yüksek bütçeli takımı. yerini dolduracak bir şey bulmuşlardır. 2021de gelecek ağır değişiklikler de ertelendi.

benim asıl merak ettiğim mercedes motoruyla altın çağını yaşayan mclaren, tekrar mercedes motoru ve ricciardo gibi bir pilotla ne yapacak.

alpine'den hiç ümitli değilim. williams ve haas'la son sıraları paylaşabilir. gridde renault motoru kullanan başka takım kalmadı. sadece kendileri kullanıyorlar.
Alpine yeni bir racing point vakası olacak bence. Genelde 5-10 arası olurlar gibi duruyor. Mclaren ile kapışırlar.

Bu sene takım sıralamam böyle:
Mercedes
Red bull
Aston martin r.p
Alphatauri*
Mclaren* (alphatauri ile kapışır)
Ferrari
Alpine
Haas
Alfa romeo
williams

Son düzenleme: