Yok ben değilim.H-hocam en üste olan siz... SDAJFKSDGJKABDKOIAK
Sırf seb orda diye Ferrarici olmuştum Artık kendileri orta sıra takımı mclaren ile kapışırlar.Bu sezon adına konuşmak için çok erken fakat Lewis'in yine favori olacağını düşünüyorum ne yazık ki... İsteğim ise artık Ferrari'nin podyumlara dönmesi.
Bence Mercedes'in her sene olduğu gibi bu sene de geçen seneki teknolojinin üzerine koyarak Hamilton'un da başarısı sayesinde 1 numara hiç değişeyecekmiş gibime geliyo fakat yeni takımlar ve yeni pilotlar. Her an her şey olabilir. Ben Mick Schumaer'i merak ediyorum. Babası gibi iyi bir pilot olduğunu veya olacağını gösterebilecek mi?Selamlar, sezon pazar saat 18:00 da beş kırmızı ışık ile başlıyor! Serhat acarın dediği gibi özlenen ses geri dönüyor, heyecan yeninden başlıyor. Bu sezon çekişme çok daha yüksek olacak. Peki favorileriniz kim?
Benim favorilerim: Sebastian Vettel: Yeni takımı aston martin racing point ile en az ilk 5 de olacak bence.
Max verstappen: Bu sene Lewis hamilton ile kapışması daha ateşli olacak kesinlikle.
Favorilerinizi neden olduğunu yazarsanız sevinirim!
Bu sene özellikle motor anlamında gelişme var, muhtemelen 3.takım olma yolunda önemli bir aday yine de Ferrari. Özellikle pilotlarını da düşününce. Ama yine de hedefler şimdiden 2022'de Ferrari içinSırf seb orda diye Ferrarici olmuştum Artık kendileri orta sıra takımı mclaren ile kapışırlar.
Onun için alışma sezonu daha. Babası gibi başarılı olmasa bile çok gelecek vaad ediyor.Ben Mick Schumaer'i merak ediyorum.
KaosMazepin vs Verstappen.
sinalla isteriz.Hocam bu sezon için forum içinde farklı içerikler yapmayı düşünüyorum sizce nasıl olur?