Neler Yeni

Bahreyn grand prix öncesi favorileriniz kim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Ata Yüksel
Bu sezon adına konuşmak için çok erken fakat Lewis'in yine favori olacağını düşünüyorum ne yazık ki... İsteğim ise artık Ferrari'nin podyumlara dönmesi.

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Playstation,Racing,Pc toplama
Bu sezon adına konuşmak için çok erken fakat Lewis'in yine favori olacağını düşünüyorum ne yazık ki... İsteğim ise artık Ferrari'nin podyumlara dönmesi.
Sırf seb orda diye Ferrarici olmuştum :D Artık kendileri orta sıra takımı mclaren ile kapışırlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Ahmet Ulaş Karaca
Selamlar, sezon pazar saat 18:00 da beş kırmızı ışık ile başlıyor! Serhat acarın dediği gibi özlenen ses geri dönüyor, heyecan yeninden başlıyor. Bu sezon çekişme çok daha yüksek olacak. Peki favorileriniz kim?

Benim favorilerim: Sebastian Vettel: Yeni takımı aston martin racing point ile en az ilk 5 de olacak bence.
Max verstappen: Bu sene Lewis hamilton ile kapışması daha ateşli olacak kesinlikle.

Favorilerinizi neden olduğunu yazarsanız sevinirim!
Bence Mercedes'in her sene olduğu gibi bu sene de geçen seneki teknolojinin üzerine koyarak Hamilton'un da başarısı sayesinde 1 numara hiç değişeyecekmiş gibime geliyo fakat yeni takımlar ve yeni pilotlar. Her an her şey olabilir. Ben Mick Schumaer'i merak ediyorum. Babası gibi iyi bir pilot olduğunu veya olacağını gösterebilecek mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Ata Yüksel
Sırf seb orda diye Ferrarici olmuştum :D Artık kendileri orta sıra takımı mclaren ile kapışırlar.
Bu sene özellikle motor anlamında gelişme var, muhtemelen 3.takım olma yolunda önemli bir aday yine de Ferrari. Özellikle pilotlarını da düşününce. Ama yine de hedefler şimdiden 2022'de Ferrari için :D

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Mazepin vs Verstappen.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Hamilton kazanacaktır. Vettel'i merak ediyorum. Geçen sene hem arabayı hem de takım ilişkisini bahane etmişti. Şu an Stroll ile güzel anlaşıyor gözüküyor. Bakalım.
Bu yarış sıralama:
Hamilton
Verstappen
Bottas* bu ikisi değişebilir.
Perez *
Leclerc
.

Sonuncular:
Latıfı reyizz

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Schumi fanboyu olduğumdan belli benim tercihim.

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Top Bottom