Neler Yeni

Bahreyn grand prix öncesi favorileriniz kim?

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Playstation,Racing,Pc toplama

hyp07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
mecid paşa
Instagram
mecid_hayp07
Selamlar, sezon pazar saat 18:00 da beş kırmızı ışık ile başlıyor! Serhat acarın dediği gibi özlenen ses geri dönüyor, heyecan yeninden başlıyor. Bu sezon çekişme çok daha yüksek olacak. Peki favorileriniz kim?

Benim favorilerim: Sebastian Vettel: Yeni takımı aston martin racing point ile en az ilk 5 de olacak bence.
Max verstappen: Bu sene Lewis hamilton ile kapışması daha ateşli olacak kesinlikle.

Favorilerinizi neden olduğunu yazarsanız sevinirim!
Mercedes , Ferrari , Red Bull Racing
o.O2 o.O2

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Cidden çok korkunçtu.

Alpine yeni bir racing point vakası olacak bence. Genelde 5-10 arası olurlar gibi duruyor. Mclaren ile kapışırlar.

Bu sene takım sıralamam böyle:
Mercedes
Red bull
Aston martin r.p
Alphatauri*
Mclaren* (alphatauri ile kapışır)
Alpine
Haas
williams
geçen sene r.point arızalar dışında pek bir şey yaşamadı. aslında pek arıza da yaşamadılar. bütün takımların yaşadığı kadar(mercedes hariç). sadece kritik yerlerde ve kritik zamanda oldu. bununla beraber markalar şampiyonasında 4. oldu. bahreynde stroll kvyat yüzünden takla attı, perez lider götürdüğü yarışta motor arızası yaşadı. onlar yaşanmamış olsa 3. olacaklardı ki mercedes tekelinde 3. olmak büyük başarı. 3. mclaren oldu. bu sene renault motorundan kurtuldukları için daha iyi olacaklarını düşünüyorum. yani bu sene de mclaren ve astonmartin rekabeti olacaktır. ferrarinin de hız sakladığı iddia ediliyor. onlar da bu yarışa dahil olursa orta kısımda sıcak bir rekabet olur. umalım da o sıcak rekabet yukarıda da olsun. mercedes ve redbulla rakip olabilirlerse çok doyurucu bir sezon bizi bekliyor demektir.

2021de honda f1den çekiliyor. artık motor geliştirmeyecekler. motoru geliştirme işini redbulla bırakıyorlar. bakalım daha sonrasında neler olacak. honda da çekilince gridde 3 motor üreticisi kalacak. mercedes, renault ve ferrari.

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
2021de honda f1den çekiliyor. artık motor geliştirmeyecekler. motoru geliştirme işini redbulla bırakıyorlar. bakalım daha sonrasında neler olacak. honda da çekilince gridde 3 motor üreticisi kalacak. mercedes, renault ve ferrari.
Yeni bir motor üreticisi sence girmeli mi? İyi bir motor güzel bir rekabet getirir.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Yeni bir motor üreticisi sence girmeli mi? İyi bir motor güzel bir rekabet getirir.
ben yeni bir motor üreticisinin gireceğini sanmıyorum. mercedes bu işe devasa bir bütçe ayırıyor ve son 7 yıldır yarışları domine ediyor. kimse kendisini böyle bir durum içine sokmak istemez. herkesin eşit olduğu, bir sene bir markanın, diğer sene diğer markanın şampiyon olduğu bir senaryoda aralarına girip rekabet etmek istersin ama 7 senedir ne ferrari, ne renault, ne de hondanın yakalayamadığı mercedesle rekabete gitmek istemezsin. mesela şimdi bmw bu yarışa girmeye kalkıp kaybederse marka imajını da zedeler. ama hiç girmeyerek biz öyle şeylerle uğraşmak yerine araba üretiyoruz diyip sıyrılabiliyor.

bana sorarsan ford gelsin isterim. downsized turbo konusunda yeterliler artık. 94 ve 95 sezonlarında schumi benetton ford ile ilk 2 şampiyonluğunu almıştı. bu sporda fordun tekrar yer almasını isterim. ama maliyet kaygıları ile bunun olacağını zannetmiyorum.

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
ben yeni bir motor üreticisinin gireceğini sanmıyorum. mercedes bu işe devasa bir bütçe ayırıyor ve son 7 yıldır yarışları domine ediyor. kimse kendisini böyle bir durum içine sokmak istemez. herkesin eşit olduğu, bir sene bir markanın, diğer sene diğer markanın şampiyon olduğu bir senaryoda aralarına girip rekabet etmek istersin ama 7 senedir ne ferrari, ne renault, ne de hondanın yakalayamadığı mercedesle rekabete gitmek istemezsin. mesela şimdi bmw bu yarışa girmeye kalkıp kaybederse marka imajını da zedeler. ama hiç girmeyerek biz öyle şeylerle uğraşmak yerine araba üretiyoruz diyip sıyrılabiliyor.

bana sorarsan ford gelsin isterim. downsized turbo konusunda yeterliler artık. 94 ve 95 sezonlarında schumi benetton ford ile ilk 2 şampiyonluğunu almıştı. bu sporda fordun tekrar yer almasını isterim. ama maliyet kaygıları ile bunun olacağını zannetmiyorum.
Hocam bahreyn gp'si sonrası bir soru cevap akar mı? Çok bilgilisin bence güzel olabilir hem burada yayınlarız sence?

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Hocam bahreyn gp'si sonrası bir soru cevap akar mı? Çok bilgilisin bence güzel olabilir hem burada yayınlarız sence?
aslında benim forumda bir f1 anakonusu açıp sürekli güncelleme fikrim vardı ama işten çok vakit bulamıyorum. eğer böyle bir konu olursa elimden geldiğince desteklerim. çocukluğumdan beri takip ederim f1i. benim çocukluğum schumacherin altın zamanına denk geldi. hem shumacher hem de ferrari uçuyordu o zamanlar. türkiyeye gelince çok mutlu olmuştum 2 kez istanbul parkta izledim yarışları. sonra türkiyeden geçince bu işler bırakmıştım. 2018 sezonu ile yine takip etmeye başladım.

dediğim gibi forumda bir f1 konusu olursa ben elimden geldiğince desteklerim.

nurettinsevinc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Nurettin Sevinç
Mercedes ve Redbull takımları arasında yine güzel yarışlar izleyebiliriz. Ben sürekli takip eden biri değilim ama aklıma geldikçe izlemeye çalışıyorum. Bu senede inşallah takvimde değişiklik olurda Türkiye'de tekrar canlı izleriz. :)

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Mercedes ve Redbull takımları arasında yine güzel yarışlar izleyebiliriz. Ben sürekli takip eden biri değilim ama aklıma geldikçe izlemeye çalışıyorum. Bu senede inşallah takvimde değişiklik olurda Türkiye'de tekrar canlı izleriz. :)
Maalesef bu sene yüksek ihtimal ile olmayacak.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Top Bottom