Bakkal da çalışmak yardım

thaelien

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,038
Selam dostlar küçük bir ilçede yaşıyorum.Lise yeni bitti sınava girdim açıktan bişeyler okuyup sanayide kaynakçılık yapıp belge almayı planlıyordum.Fakat ayağıma bir fırsat geldi bakkalda geitr götür raf dizme için 3 bin tl + sigorta veriyorlar.Sizce 1 sene çalışıp kenara para koyup seneye sanayiye gitmek mantıklı olur mu

Oha ciddi misin aylık 3000tl mi.
Neresi orası bende istiyorum.
RX560 ı 1500e satsam +3000 TL 1660S alırım waow

Covid varken sanayi zor olabilir. Ben olsam covid bitene kadar bakkalda çalışırdım.

Covid varken sanayi zor olabilir. Ben olsam covid bitene kadar bakkalda çalışırdım.
tenhalık hocam buralar sıkıntı olmuyo zatende 3k daha cazip
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O nasıl bakkal, adres versene kanka bende çalış-
pardon alışveriş yaparım
Oha ciddi misin aylık 3000tl mi.
Neresi orası bende istiyorum.
RX560 ı 1500e satsam +3000 TL 1660S alırım waow
gizli sır edirne ilçelerinin birinde clknifdgnhfzxsg

Selam dostlar küçük bir ilçede yaşıyorum.Lise yeni bitti sınava girdim açıktan bişeyler okuyup sanayide kaynakçılık yapıp belge almayı planlıyordum.Fakat ayağıma bir fırsat geldi bakkalda geitr götür raf dizme için 3 bin TL + sigorta veriyorlar.Sizce 1 sene çalışıp kenara para koyup seneye sanayiye gitmek mantıklı olur mu
Yok hocam sizlik bir iş değil hemde çok mantıksız bir hareket olur o yüzden siz bana adresi verin gidip ben konuşayım çalışamadığınızı söyleyin.

Harika.
1 yıl çalışsan iyi para geçer eline.
Bu devirde iş bulmak çok zor be agam.

Yok hocam sizlik bir iş değil hemde çok mantıksız bir hareket olur o yüzden siz bana adresi verin gidip ben konuşayım çalışamadığınızı söyleyin.
pışık yağlı tahta kaşık
Harika.
1 yıl çalışsan iyi para geçer eline.
Bu devirde iş bulmak çok zor be agam.
valla doğru hocam şuan 1haftadır falan kavun karpuz satıyoruz.1-2 haftaya sanayiye gidicektim bi iş çok cazip geldi.Sanayiye bir sene sonra giderim.Hem evde bahçede atölyem var kaynakta kendimi geliştirir daha iyi bir şekilde giderim.

İyi para. Bence girip, çalışabilirsiniz. Hem sigorta hem bir bakkaldan 3.000 TL iyi para olduğunu düşünüyorum.

pışık yağlı tahta kaşık

valla doğru hocam şuan 1haftadır falan kavun karpuz satıyoruz.1-2 haftaya sanayiye gidicektim bi iş çok cazip geldi.Sanayiye bir sene sonra giderim.Hem evde bahçede atölyem var kaynakta kendimi geliştirir daha iyi bir şekilde giderim.
Hocam bakkal kadar para vermezler.
Hem çalışma koşulları daha zor.
Sen bence kal orada.
3 bin Tl+Sigorta kötü değil.
Bakkal sahibine kurt lazım mı diye? :D

Hocam bakkal kadar para vermezler.
Hem çalışma koşulları daha zor.
Sen bence kal orada.
3 bin TL+Sigorta kötü değil.
Bakkal sahibine kurt lazım mı diye? :D
ileride ne olacağı belli değil saçma olur orada kalmam.Elime bir meslek almam gerek ileride almanya planım var o yüzden kaynaçılık ve ünide elektrik gerekiyr

Geri