Neler Yeni

Yardım Balata ısındı ve keskin bir koku geldi

mFreq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emin
El freni çekik 8 km civarında araba kullandım geç fark ettim indiğimde fren balatası dokunulamayacak kadar sıcaktı ve keskin bir koku geliyodu pedalı kontrol ettim ve tam basamadıgımı fark ettim sertleşmişti ne yapmam lazım yardım edin lütfen

serdar45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mahmut Serdar Çeliktürk
Soğusun sonra normal olarak sürün 10 dk sonra inip jant ları elleyip kontrol edin birdaha ısınma var mı diye

mFreq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Soğusun sonra normal olarak sürün 10 dk sonra inip jant ları elleyip kontrol edin birdaha ısınma var mı diye
Soğudu dediğiniz gibi yaptım tekrar ısınma olmadı ama frenin sertliği geçmedi aradan 2 3 saat gibi bir süre geçse düzelir mi?

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,091
İsim
mehmet ali oğuz
El freni çekik 8 km civarında araba kullandım geç fark ettim indiğimde fren balatası dokunulamayacak kadar sıcaktı ve keskin bir koku geliyodu pedalı kontrol ettim ve tam basamadıgımı fark ettim sertleşmişti ne yapmam lazım yardım edin lütfen
Sıkıntı yapma aynısı başımıza gelmişti köyden inerken fren tutmayınca anlamıştım tüm yolu 2. viteste yawaş yawaş indim sorun kalmadı frenler soğuyunca kendi haline geliyor.

serdar45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mahmut Serdar Çeliktürk
Soğudu dediğiniz gibi yaptım tekrar ısınma olmadı ama frenin sertliği geçmedi aradan 2 3 saat gibi bir süre geçse düzelir mi?
Düzelir muhtemelen, olmadı balatalara baktırırsınız

Reindi

80+ Silver
50 model araba mı kullanıyon be kanka benim l300 de bile uyarıyo kaç model araba

nigelhayesdavis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Arda
Panik olma araç soğusun. Sonra bakarsın. Benzerini bende yaşadım, sıkıntı olmadı.

mFreq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
50 model araba mı kullanıyon be kanka benim l300 de bile uyarıyo kaç model araba
12 model symbol araç göstergede uyarı veriyorda hiç fark etmedim acemiliğimden
Mesaj otomatik birleştirildi:

Panik olma araç soğusun. Sonra bakarsın. Benzerini bende yaşadım, sıkıntı olmadı.
Çok sağolsun arkadaşlar içime su serptiniz birde arabayı birinci vitese alıp bırakmak etkili olur mu öyle bir şey duymuştum bilmeden yapmak istemedim

Reindi

80+ Silver

Çok sağolsun arkadaşlar içime su serptiniz birde arabayı birinci vitese alıp bırakmak etkili olur mu öyle bir şey duymuştum bilmeden yapmak istemedim
2012 model arabanın bağırması lazım benim eski doblonun boş paketinde bile vardı mesela l300 de de var çok basit bişi bu geçmiş olsun

nigelhayesdavis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Arda

Gerek yok, düz yolda bırak el frenini çekme birkaç saat. Balataların ömrü kısalmıştır sadece.

Top Bottom