El freni çekik 8 km civarında araba kullandım geç fark ettim indiğimde fren balatası dokunulamayacak kadar sıcaktı ve keskin bir koku geliyodu pedalı kontrol ettim ve tam basamadıgımı fark ettim sertleşmişti ne yapmam lazım yardım edin lütfen
Soğudu dediğiniz gibi yaptım tekrar ısınma olmadı ama frenin sertliği geçmedi aradan 2 3 saat gibi bir süre geçse düzelir mi?Soğusun sonra normal olarak sürün 10 dk sonra inip jant ları elleyip kontrol edin birdaha ısınma var mı diye
Sıkıntı yapma aynısı başımıza gelmişti köyden inerken fren tutmayınca anlamıştım tüm yolu 2. viteste yawaş yawaş indim sorun kalmadı frenler soğuyunca kendi haline geliyor.El freni çekik 8 km civarında araba kullandım geç fark ettim indiğimde fren balatası dokunulamayacak kadar sıcaktı ve keskin bir koku geliyodu pedalı kontrol ettim ve tam basamadıgımı fark ettim sertleşmişti ne yapmam lazım yardım edin lütfen
Düzelir muhtemelen, olmadı balatalara baktırırsınızSoğudu dediğiniz gibi yaptım tekrar ısınma olmadı ama frenin sertliği geçmedi aradan 2 3 saat gibi bir süre geçse düzelir mi?
Panik olma araç soğusun. Sonra bakarsın. Benzerini bende yaşadım, sıkıntı olmadı.El freni çekik 8 km civarında araba kullandım geç fark ettim indiğimde fren balatası dokunulamayacak kadar sıcaktı ve keskin bir koku geliyodu pedalı kontrol ettim ve tam basamadıgımı fark ettim sertleşmişti ne yapmam lazım yardım edin lütfen
12 model symbol araç göstergede uyarı veriyorda hiç fark etmedim acemiliğimden50 model araba mı kullanıyon be kanka benim l300 de bile uyarıyo kaç model araba
Çok sağolsun arkadaşlar içime su serptiniz birde arabayı birinci vitese alıp bırakmak etkili olur mu öyle bir şey duymuştum bilmeden yapmak istemedimPanik olma araç soğusun. Sonra bakarsın. Benzerini bende yaşadım, sıkıntı olmadı.
2012 model arabanın bağırması lazım benim eski doblonun boş paketinde bile vardı mesela l300 de de var çok basit bişi bu geçmiş olsun12 model symbol araç göstergede uyarı veriyorda hiç fark etmedim acemiliğimden
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok sağolsun arkadaşlar içime su serptiniz birde arabayı birinci vitese alıp bırakmak etkili olur mu öyle bir şey duymuştum bilmeden yapmak istemedim
Gerek yok, düz yolda bırak el frenini çekme birkaç saat. Balataların ömrü kısalmıştır sadece.12 model symbol araç göstergede uyarı veriyorda hiç fark etmedim acemiliğimden
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok sağolsun arkadaşlar içime su serptiniz birde arabayı birinci vitese alıp bırakmak etkili olur mu öyle bir şey duymuştum bilmeden yapmak istemedim