Baldur's Gate 3 alınır mı? 249 tl

TahinPekmez

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,614

Witcher 3 seven biri olarak sever miyim, konusu nedir. Oynama süresi nedir.

Alınır bence. Rol yapma öğeleri açısından çok iyi bir oyun. Konuyu siz kendiniz belirleyebiliyorsunuz neredeyse öyle söyliyeyim. Witcher 3'ten iyidir bana göre. Seversiniz.

Alınır bence. Rol yapma öğeleri açısından çok iyi bir oyun. Konuyu siz kendiniz belirleyebiliyorsunuz neredeyse öyle söyliyeyim. Witcher 3'ten iyidir bana göre. Seversiniz.
Witcher den iyi mi, o kadar da değildir yaa

Witcher den iyi mi, o kadar da değildir yaa
Witcherdaki şu boş aksiyon havası yok. Witcher'ın aksiyonu bana göre hiç ama hiç eğlenceli değil ve RPG öğelerini yok ediyor. Bunda aksiyon daha tatmin edici ve full RPG'ye yakışan bir aksiyonu var. Şöyle diyim Skyrim oynarken daha fazla eğleniyordum combatta witchera göre.

Witcherdaki şu boş aksiyon havası yok. Witcher'ın aksiyonu bana göre hiç ama hiç eğlenceli değil ve RPG öğelerini yok ediyor. Bunda aksiyon daha tatmin edici ve full RPG'ye yakışan bir aksiyonu var. Şöyle diyim Skyrim oynarken daha fazla eğleniyordum combatta witchera göre.
Hikayeden gidersem süresi nedir

iki oyunun birbiriyle alakası yok. Bu eski bgler gbiyse yakın zamanda oynadığınız hiç bir oyunla alakası yok

teşekkürler bana göre değil o zaman.

Witcher 3 seven biri olarak sever miyim, konusu nedir. Oynama süresi nedir.
Oyunun Witcher 3 ile uzaktan yakından alakası yok. BG3'ü merak ediyorsan Larian Studios'un diğer oyunu olan Divinity Original Sin 1 ve 2'yi oyna ilk önce, en azından bu tarz oyunların yapısını öğrenmiş olursun.

Geri