Hiçbir oyun 920 tl'yi hak etmez. İsterseniz alın deneyin beğenmezseniz iade edersinizPara sıkıntı değil hocam oyun fiyatını hak ediyor mu?
oyun güzel parayı sıkıntı etmıyorsanız oynayınPara sıkıntı değil hocam oyun fiyatını hak ediyor mu?
Bu ekonomide bu para fazla değil. Ayrıca herkesin maddi durumu da aynı değil.Hiçbir oyun 920 TL'yi hak etmez. İsterseniz alın deneyin beğenmezseniz iade edersiniz
900 saat oynayabilirsin.31.50 $ Baldur's Gate 3'e verilir mi?
52 tl The Division da 900 saat oynanıyormuş900 saat oynayabilirsin.
Doğru oyun dışında 900'ü genel olarak düşünsek çok fazla değil. Ben olsam alıp denerimBu ekonomide bu para fazla değil. Ayrıca herkesin maddi durumu da aynı değil.
Para konusunda sıkıntım yok zaten. BG3 yerine daha iyi oyunlar alabilir mıyım derdindeyim ama çok sevildiği için kafamı karıştırıyor.52 TL The Division da 900 saat oynanıyormuş
Mesaj otomatik birleştirildi:
Doğru oyun dışında 900'ü genel olarak düşünsek çok fazla değil. Ben olsam alıp denerim
Bir oyuna %10 indirim yapmak oyunu "Her türlü millet alıyor indirim yapmış olduk" diye pazarlamakla aynı benceİnsafsızlara bak 35 dolardan 31.50 nedir. 25 yapsaydınız bari. Neyse fiyatına değer güzel oyun.
Herkes oyunu övdü ama oyun türü güzel değil bence herkesin seveceği bir tür değil yani ona göre karar ver. Gameplay anlamında hiç sevmem o tarz o yüzden beğenmedim witcher 3 gibi olsaydı oynanış tarzı 3. şahıs gibi yani daha iyi olurdu.31.50 $ Baldur's Gate 3'e verilir mi?