Neler Yeni

Yardım Baldurs Gate 3 Co-Op oynama.

Alestawai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
İsmail Ataberk Kontaş
Merhabalar, BG3'ü eşimle birlikte oynamak istiyoruz fakat oyunun fiyatı biraz tuzlu. Benim hesabımda ürün var eşimde yok. Bizim bir şekilde eşime de ekstra oyunu almadan split screen harici oyunu birlikte oynama şansımız var mı? Şimdiden teşekkürler.

Hetemele

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Sinan YILDIRIM
belki diğer pcye korsan yüklenirse ve oyunun sürümleri aynı olursa LAN ile oynanabilir

Son düzenleme:

dexmete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
478
İsim
Metehan
var diye biliyorum konsolda split screen ile oynayanları görmüştüm internette
Mesaj otomatik birleştirildi:

internette buldum nasıl yapılacağını:
Çok oyunculuyu seçip ardından çok oyunculu bir oyun oluşturmanız gerekir. Oyuncuların katılacağı ekranda, ikinci bir kontrolcüde bir oyuncu ekleyebilirsiniz.

Bilginize, kontrolcü desteği için Steam girişini devre dışı bırakmanız gerekir, aksi takdirde kontroller tamamen bozulur. Steam kütüphanenizdeki BG3'e gidin > özellikler > kontrolcü ayarları > Steam girişini devre dışı bırakın. Önce oyunu kapatın veya devre dışı bıraktıktan sonra yeniden başlatın, böylece etkili olur.
Arkadaş split screen istemiyor sanırım.

Alestawai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
İsmail Ataberk Kontaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
belki diğer pcye korsan yüklenirse ve oyunun sürümleri aynı olursa LAN ile oynanabilir
Hocam split olunca oluyor evet ama 27" monitör yetmiyor bize açıkçası eşimde 2k 27" ekranda oynayacak sanırım bir crack olayı varmış kırmızı forumda gördüm ama detaylarını bulamıyorum

TheMusty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mustafa
Merhabalar, BG3'ü eşimle birlikte oynamak istiyoruz fakat oyunun fiyatı biraz tuzlu. Benim hesabımda ürün var eşimde yok. Bizim bir şekilde eşime de ekstra oyunu almadan split screen harici oyunu birlikte oynama şansımız var mı? Şimdiden teşekkürler.
Crack indirerek çözersin bu durumu ben de öyle yaptım kardeşimle oynuyorum

Alestawai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
İsmail Ataberk Kontaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Crack indirerek çözersin bu durumu ben de öyle yaptım kardeşimle oynuyorum
Virüs korkumuza onada bulaşamadık işte dur bakalım teşekkür ederim.

Acaba aile paylaşımı çözer mi bu işi? Offline girip ikimizde lan onuyunu kursam?

TheMusty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mustafa
Virüs korkumuza onada bulaşamadık işte dur bakalım teşekkür ederim.

Acaba aile paylaşımı çözer mi bu işi? Offline girip ikimizde lan onuyunu kursam?
Denedim oyun bir pcden acik iken diger pcden girilmiyor parasiz tek çözüm bu malesef

Top Bottom