Yardım Baldurs Gate 3 İndirime Girer Mi?

YazılımKafa

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,033
Firma hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olun lütfen. Yapımcı firma indirim yapıyor mu ve ne kadar indirim oluyor genelde? Mesela elden ring nerdeyse hiç indirime girmedi, hem indirime girme sayısı az hem indirim az. I yüzden soruyorum. Eğer öyleyse şimdiden alıcam ama düzgün indirim olur diyorsanız beklerim. Normalde uzun süredir istek listemdeydi, oyunun Türkçe çıkacağını bilsem hemen alırdım. İng olur ve anlamam diye almamıştım :(

Oyun çıkalı 10 gün oldu. Yakın zamanda gelecek indirimlerin tümünden muaf olur kendisi.

hocam bu konu başlığı beni bi gülümsetti . zam gelmesin yeterki 800 tl ye de razıyız biz :ROFLMAO:

Nah girer kardeşim. Hiç bekleme. Yakın tarihli girceğini sanmam

baldurs gate 3 ile god of war ragnerok arasında kalmıştım ragnerok inidirime girdi 600 tl ye aldım. Baldurs gate 3 zam yemezse almak nasip olucak

Oyun çıkalı 10 gün oldu. Yakın zamanda gelecek indirimlerin tümünden muaf olur kendisi.
Eyvallah dostum. Firmayı bilmediğim için sordum.
hocam bu konu başlığı beni bi gülümsetti . zam gelmesin yeterki 800 TL ye de razıyız biz :ROFLMAO:
O ayrı meselede firmaya göre değişiyor , bazısı kolay kolay zamlamıyor, geciktiriyor
Nah girer kardeşim. Hiç bekleme. Yakın tarihli girceğini sanmam
Eyvallah dostum. Bende çok sanmıyorum
baldurs gate 3 ile god of war ragnerok arasında kalmıştım ragnerok inidirime girdi 600 TL ye aldım. Baldurs gate 3 zam yemezse almak nasip olucak
İnşaallah dostum. Bende gow un ilkini oynadım, ragnarokta oynamayı düşünüyorum

Eyvallah dostum. Firmayı bilmediğim için sordum.

O ayrı meselede firmaya göre değişiyor , bazısı kolay kolay zamlamıyor, geciktiriyor

Eyvallah dostum. Bende çok sanmıyorum

İnşaallah dostum. Bende gow un ilkini oynadım, ragnarokta oynamayı düşünüyorum
valla hocam keşke oynamasaydım 2018 god of war ı zehiri aldık :ROFLMAO:

valla hocam keşke oynamasaydım 2018 god of war ı zehiri aldık :ROFLMAO:
😂😂 aynen öyle. Dövüşü çok keyifli. Ben bitirdim tekrar oynarım. Ama Ragnarok hemen oynamam . Zaten ilkini yeni bitirdim. Biraz zaman geçsin, oyun bulamadığım zaman oynarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

😂😂 aynen öyle. Dövüşü çok keyifli. Ben bitirdim tekrar oynarım. Ama Ragnarok hemen oynamam . Zaten ilkini yeni bitirdim. Biraz zaman geçsin, oyun bulamadığım zaman oynarım
Kendisi gamepad ile bitirdiğim ilk oyun. Öylede özel yanı var

Firma hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olun lütfen. Yapımcı firma indirim yapıyor mu ve ne kadar indirim oluyor genelde? Mesela elden ring nerdeyse hiç indirime girmedi, hem indirime girme sayısı az hem indirim az. I yüzden soruyorum. Eğer öyleyse şimdiden alıcam ama düzgün indirim olur diyorsanız beklerim. Normalde uzun süredir istek listemdeydi, oyunun Türkçe çıkacağını bilsem hemen alırdım. İng olur ve anlamam diye almamıştım :(
oyun 60 dolar adamlar 1600 tl yerine 800 den satıyor indirim ihtimali zor

oyun 60 dolar adamlar 1600 TL yerine 800 den satıyor indirim ihtimali zor
Belli olmaz , zamanında Türkçe desteği olacağını görsem 250 den kapardım. Oyun çok uzun zamandır istek listemdeydi. Hey gidi hey ...

Belli olmaz , zamanında Türkçe desteği olacağını görsem 250 den kapardım. Oyun çok uzun zamandır istek listemdeydi. Hey gidi hey ...
En mantıklısı steam bakiyesi dönüştüren biri ile almak

bu arada baldur's gate 3 uzun zamandır beklenen oyundu kitlesi biraz hastasınaydı sıra tabanlı sistemi olduğu için ama genel kitle tarafından baya beğenildi benim düşüncem şuan ki fiyatını hak edecek nadir oyunlardan , gördüm kadarı ile de bu kadar diyalog geçtiği bir oyuna türkçe dil desteği de geldi en azından önemsiyorlar gibi görünüyor Türk oyuncuları yakın zaman da indirim beklemiyorum oyun yeni olduğu için bir süre daha bu fiyatta kalıcak ama ilerleyen zamanlarda zam yiyeceğini düşünüyorum

Hocam 800 tl ucuz ben almayı düşünüyorum zam gelmeden

En mantıklısı steam bakiyesi dönüştüren biri ile almak
oyun yeni çıktı 5 6 ay sonra indirme girer

Geri