oyunu seversen değer sevmediysen deymezaslında3. Oyunu alacağım ama 1 ay sonra şuan çok oyun aldım turu severmiyim bilmem deneme amaçlı enchanted edition alinir mi 60 TL
İlk defa böyle uzun sinematiklere sahip oyunlara başlayacaksan bunu daha az yapan oyunlardan veya cidden işin ehli interaktif film oyunlarına bakacaksın. Ben bu kadar sinematiğe dayanamıyorum özellikle yazın. Kışın oynarken fena değil de yazın kıçımdan ter fışkırıyor ustam yaaslında3. Oyunu alacağım ama 1 ay sonra şuan çok oyun aldım turu severmiyim bilmem deneme amaçlı enchanted edition alinir mi 60 TL
Ben alışığım baldurs gate 3 hakkında video izlemeyi geç yorumları bile okumadım alıp kendim deneyimlemek için ama baldurs gate enchanted yerine başka bir şey alirim ozamanİlk defa böyle uzun sinematiklere sahip oyunlara başlayacaksan bunu daha az yapan oyunlardan veya cidden işin ehli interaktif film oyunlarına bakacaksın. Ben bu kadar sinematiğe dayanamıyorum özellikle yazın. Kışın oynarken fena değil de yazın kıçımdan ter fışkırıyor ustam ya