Akagami no shanks
80+ Bronze
Agam al bı akvaryum isminide Nemo yap arkadaş arkadaş dolaşın evde
Agam al bı akvaryum isminide Nemo yap arkadaş arkadaş dolaşın evde
Hocam Şöyle Yapmanız Gerekiyor , Eğer Öldürecekseniz Usül Gereği Hayvanı Canlıyken Kesmeyin. Sudan Çıkartın Ve Bir Yere Koyun , 3-5 zıplar, 15-20 dakika civarında ölür , Ama Dayanamıyorsanız o süre zarfında balığa bakmayın , çünkü sürekli solungaçları açılıp kapanacak. Sonra Temizlersiniz.Beyler olta atayım mı tencereye oltaya gelince çekerim balığı. Böyle öldüremiyorum çıkartınca zıplıyor zapt edemiyorum etsem bile kesemem ben bunu canlı canlı. Olta mantıklı bence.
Boş ver ya kalsınBeyler olta atayım mı tencereye oltaya gelince çekerim balığı. Böyle öldüremiyorum çıkartınca zıplıyor zapt edemiyorum etsem bile kesemem ben bunu canlı canlı. Olta mantıklı bence.
Balık alırken canlı oluyor balıkçı sudan çıkarıp kafasına bi tane tahtayla küt diye bi vuruyor anında ölüyor. Acısız yani kafasına sert bi cisimle hızlıca vur, hızlı vuramazsan ölmez acı çeker :d
Adam ekmek atmış oğlum, balık yesin diye .Bildiğin yüzüyorsa canlanma gibi bir durum mevcut olabilir. Çoğu kişi deneyini yapmıştı.
Sadece suyun etrafında 2-3 kafa oynatma falan yapıyorsa sinir sistemi aktif, kendisi ölüdür.
Ne yapacağına gelirsek; kıyamıyorsan(ki ne alaka) besle ya da başka bir şey yap.
Yiyeceksen kes kafasını gitsin.
Dostum öyle yaptım yedim. Yerken üzüldüm ama yapacak bir şey yoktuHocam Şöyle Yapmanız Gerekiyor , Eğer Öldürecekseniz Usül Gereği Hayvanı Canlıyken Kesmeyin. Sudan Çıkartın Ve Bir Yere Koyun , 3-5 zıplar, 15-20 dakika civarında ölür , Ama Dayanamıyorsanız o süre zarfında balığa bakmayın , çünkü sürekli solungaçları açılıp kapanacak. Sonra Temizlersiniz.
Biz Balık Tuttuğumuz Zaman Öyle Yapıyoruz. Hayvan Bu Sayede Fazla Eziyet Çekmiyor.