Bana 5070Ti sistem önerin.

Atheos

80+
Reaksiyon skoru
198
Arkadaşlar Gigabyte 4060 3x, R5 5600'lü bir sistemim var.
Birinci sorum sizce bu sistem GTA 6 kaç fps oynatır (1080p/ yüksek ayarlar/ DLSS açık)?
Not: arkadaşlar GTA 6'nın daha çıkmadığının farkındayım, tahminlerinizi istiyorum sadece...

2-Bana 5070Ti bir hazır sistem veya uygun parçalarla toplama sistem önerir misiniz? (Fiyat performans)

Arkadaşlar Gigabyte 4060 3x, R5 5600'lü bir sistemim var.
Birinci sorum sizce bu sistem GTA 6 kaç fps oynatır (1080p/ yüksek ayarlar/ DLSS açık)?
Not: arkadaşlar GTA 6'nın daha çıkmadığının farkındayım, tahminlerinizi istiyorum sadece...

2-Bana 5070Ti bir hazır sistem veya uygun parçalarla toplama sistem önerir misiniz? (Fiyat performans)
Bütçeniz nedir?

Toplayın hocam bekliyorum. Dediğim gibi gerçekten fiyatlara hiç hakim değilim. Siz bana fiyat performans bir 5070 toplasanız? 60-70 uygun mudur?

Ekran görüntüsü 2025-05-07 170641.webp

Site S!nerji.

54.120 TL tutuyor.

Alıntıyı görüntüle
Site S!nerji.

54.120 TL
Konuyu açan ben değilim fakat sistemin çok ilgimi çekti. Bu ekran karti inno ve çift fanlı olmasindan korkmamalımıyız? Bilmedigim ve anlamadigim icin soruyorum ama aradaki fiyat farkı kadar performans ve kalite farkı var mı yani acaba

Konuyu açan ben değilim fakat sistemin çok ilgimi çekti. Bu ekran karti inno ve çift fanlı olmasindan korkmamalımıyız? Bilmedigim ve anlamadigim icin soruyorum ama aradaki fiyat farkı kadar performans ve kalite farkı var mı yani acaba
Çipleri hepsinin aynı yani alacakları fpsler aynı tek farkı sıcaklık ve fan değerleri biraz fazla olabilir.
İnno 3d alabilirsin.

Geri