Neler Yeni

1000-1200 TL Arası Mouse Tavsiyeleri

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Samet Yaman
Bütçe
1200
Arkadaşlar bi mouse buluyorum güzel diyen kötü diyen var benim kafam karıştı, bütçeye uygun 1000 1200 en fazla bana mouse önerebilir misiniz

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,654
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427
Eski olsa ne yazar bu adam sanki e-sporcu mu olacak en iyisine mi ihtiyacı var?

Şunlara dikkat etsen yeter
- Tasarımı tutuş şekline uyuyor mu?
- Tasarımı, görüntüsü senin hoşuna gidiyor mu?
- Ağırlığı senin beğenine göre mi?
- Sensörü senin günlük kullanımında sorun çıkaracak mı?
- Dayanıklı mı?

Mesela ben 1-1.5 senedir G203 kullanıyorum ve gayet memnunum alırken bu forumdaki ahmak ahmak üzümün çöpü var yenmez çekirdeğinden hayır gelmez muhabbeti yapanları dinlemedim ve aldım. Eğer sen çok profesyonel bir e-sporcu değilsen, hayatını bunu adamayacaksan yukardaki dediğim kriterlere bakarak bi mouse seçebilirsin. Sensörler arasındaki fark gerçekten minimal 4000-5000 tllik mouse da deneyimledim 500 liralık mouse da deneyimledim elbette ki arada farklar var ama senin günlük hayatında of ya bu ne böyle keşke 4000 tl doğrulsaydım diyeceğin kadar fark olmuyor o yuzden keyfine bak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Samet Yaman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
SteelSeries Rival 3 var. Fiyatına göre özellikleri vb iyi. Ağırlığı da güzel.
SteelSeries rival3 önermeyin abi kronik sıkıntısı olan bir mouse bende wireless vardı sensör durduk yere çalışmayı durdurdu anlamadım biraz araştırdığımda ise birsürü sorununun olduğunu gördüm destekten yazdım fakat çare bulamadılar.

HSNCKMN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Hasan Çekmen

Ekler

• Screenshot_20250117-235850_Hepsiburada.jpg
    Screenshot_20250117-235850_Hepsiburada.jpg
    556.2 KB · Hit: 18
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Samet Yaman
Eski olsa ne yazar bu adam sanki e-sporcu mu olacak en iyisine mi ihtiyacı var?

Şunlara dikkat etsen yeter
- Tasarımı tutuş şekline uyuyor mu?
- Tasarımı, görüntüsü senin hoşuna gidiyor mu?
- Ağırlığı senin beğenine göre mi?
- Sensörü senin günlük kullanımında sorun çıkaracak mı?
- Dayanıklı mı?

Mesela ben 1-1.5 senedir G203 kullanıyorum ve gayet memnunum alırken bu forumdaki ahmak ahmak üzümün çöpü var yenmez çekirdeğinden hayır gelmez muhabbeti yapanları dinlemedim ve aldım. Eğer sen çok profesyonel bir e-sporcu değilsen, hayatını bunu adamayacaksan yukardaki dediğim kriterlere bakarak bi mouse seçebilirsin. Sensörler arasındaki fark gerçekten minimal 4000-5000 tllik mouse da deneyimledim 500 liralık mouse da deneyimledim elbette ki arada farklar var ama senin günlük hayatında of ya bu ne böyle keşke 4000 tl doğrulsaydım diyeceğin kadar fark olmuyor o yuzden keyfine bak.
ya bende bitane buluyorum mouse ama illa 1 2 tane şu sıkıntısı var yok şu var g503 fln fistan alınmaz denilince kafa gidiyo benim yoksa takmadan alınca sıkıntı çıkacak diye uğraşmak istemiyorum. Beni bayağı götürsün dayanıklı olsun öyle fps oyunları aşırı oynamıyorum fakat co op oyunlar oynuyorum valorant da oynuyorum gamer değilim kısacası

HSNCKMN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Hasan Çekmen
ya bende bitane buluyorum mouse ama illa 1 2 tane şu sıkıntısı var yok şu var g503 fln fistan alınmaz denilince kafa gidiyo benim yoksa takmadan alınca sıkıntı çıkacak diye uğraşmak istemiyorum. Beni bayağı götürsün dayanıklı olsun öyle fps oyunları aşırı oynamıyorum fakat co op oyunlar oynuyorum valorant da oynuyorum gamer değilim kısacası
Her markada şikayet var.

Laixy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Kerem
İlgilendiği Kategoriler
Telefon - Yazılım - Bilgisayar
SteelSeries rival3 önermeyin abi kronik sıkıntısı olan bir mouse bende wireless vardı sensör durduk yere çalışmayı durdurdu anlamadım biraz araştırdığımda ise birsürü sorununun olduğunu gördüm destekten yazdım fakat çare bulamadılar.
Kablolu Rival 3 kullanıyorum tam 1 yıldır. Wireless olanı baya sorunlu olsada kablolu olana dair herhangi bir şikayet yok

Top Bottom