-Mehmet-
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,404
bana bilek destekli ve ses tekerli lazım hocam. Bütçemde en uygun fiyatlı ve kaliteli ürün o
bana bilek destekli ve ses tekerli lazım hocam. Bütçemde en uygun fiyatlı ve kaliteli ürün o
iyi allahtan asus tuf k1 almıyosunbana bilek destekli ve ses tekerli lazım hocam. Bütçemde en uygun fiyatlı ve kaliteli ürün o
İnceledim ama arkadaşımın kriterlerinin ana onceligi space tusunun alt tarafında sol elin baş parmagina denk gelecek bir yerde macro tusu olmasi.Klavye güzelmiş.Bende steelseries apex 3 mini kullaniyorum.Mekanik klavye farkli bir hissiyat.Tercihen mavi switch alınabilir ama bence cok ses çıkarıyorlar.yay ses hafif var ,yay sesi olmayan pek klavye yok ya ,bu bütçede hele . yay sesi var biraz fakat dediğim gibi güzel klavye , elimde şuan 2 klavye var eğer ihtiyacım olsa kesinlikle bu klavyeden birtane alırım veya alta linkini bıraktığım klavyeyi alırım konu sahibi arkadaş sende bakarsın linke
![]()
CORSAIR K55 RGB PRO XT Membrane Türkçe Oyuncu Klavyesi-CH-9226715-TR Uygun Fiyatları ile Tebilonda
CORSAIR Marka CORSAIR K55 RGB PRO XT Membrane Türkçe Oyuncu Klavyesi-CH-9226715-TR Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Buyur dostumKlavyede istediğim baş parmağıma denk gelen bir yerde macro tuşu olması.Fiyatinin 800-900 bandında ve güncel satışta olan bir klavye ariyorum. https://www.vatanbilgisayar.com/a4-tech-x7-g800v-kablolu-gamer-klavye-usb.html bu tarz bir şey arıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yardım lütfen.Aradigim klavyeyi srkadasim knight online da kullanacak.
Teşekkürler ilginiz için.Arkadasim macro tuşunun space altinda olmasini istiyorBuyur dostum
![]()
Everest Rampage DLK-5115 Siyah USB Makrolu Oyuncu Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Everest Rampage DLK-5115 Siyah USB Makrolu Oyuncu Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com