Piskopat ağenrğabefpaj. Bida geçip bu seferde su balonu atGittim geçtim bu safer bişey demediler yanlarında 2 3 keko vardı gittim torpil aldım 3 tane torpil attım kaçtım içim rahatladı
Niye bukadar takıldı bende şaşırdım ağandğana yaşı küçük olabilirSen iyi değilsin kanka psikolojik destek alabilirsin
Sen iyi değilsin bi doktora görünsen iyi olur kafanda kuruyosun olayları kurguluyosun, kimyasal felan içiyo olabilirmisin?Ordu’daki memleketime geldim. Merkezde yürürken 17-18 yaşlarında üç kız gördüm, bir dükkânın önünde taşa oturmuşlardı. Ben de önlerinden geçiyordum. Konuşurlarken içlerinden biri, “Yapıştır sana Suna bir tane” dedi. Bana mı dediler emin olamadım, “Herhalde bana dememiştir” diye düşünüp yoluma devam ettim. Oradan uzaklaştım ama aklımda kaldı, içime dert oldu. Bana söylediler mi diye hâlâ düşünüyorum. Aileme isim verdim, şimdi tekrar onların oraya doğru yürüyorum. Ne yapayım? Bu kızlarla uğraşasım var.
Üzerimde bol siyah pantolon, 23-24 Beşiktaş forması, parlak kolye ve bileklik var.
Kız oldukları için münakaşa giresimde yok
Meth bağımlısıyımSen iyi değilsin bi doktora görünsen iyi olur kafanda kuruyosun olayları kurguluyosun, kimyasal felan içiyo olabilirmisin?
@TinerciAlper abi sence kimyasalın oyunu olabilir mi
Tahmin etmiştim hocam, hayat kısa gidin tedavi olunMeth bağımlısıyım
Sen iyi değilsin kanka psikolojik destek alabilirsin
Beyler canım sıkıldı ondan yaptım millete salça olasım vardı istediğim ayağıma gelmişti çok takmayınPiskopat ağenrğabefpaj. Bida geçip bu seferde su balonu at
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Niye bukadar takıldı bende şaşırdım ağandğana yaşı küçük olabilir
Hocam ülke iyi bir durumda değil şuan kekolar vardı diyorsunuz yaptığınız iş ters tepse akşam haberlerinde izlerdik seni tehlikeli işler bu yaptığın işler kendine dikkat et hocamBeyler canım sıkıldı ondan yaptım millete salça olasım vardı istediğim ayağıma gelmişti çok takmayın
Haklısını da memlekette çarşıda tanıdık çokHocam ülke iyi bir durumda değil şuan kekolar vardı diyorsunuz yaptığınız iş ters tepse akşam haberlerinde izlerdik seni tehlikeli işler bu yaptığın işler kendine dikkat et hocam
Gelişmelerden bizi haberdar et kralOrdu’daki memleketime geldim. Merkezde yürürken 17-18 yaşlarında üç kız gördüm, bir dükkânın önünde taşa oturmuşlardı. Ben de önlerinden geçiyordum. Konuşurlarken içlerinden biri, “Yapıştır sana Suna bir tane” dedi. Bana mı dediler emin olamadım, “Herhalde bana dememiştir” diye düşünüp yoluma devam ettim. Oradan uzaklaştım ama aklımda kaldı, içime dert oldu. Bana söylediler mi diye hâlâ düşünüyorum. Aileme isim verdim, şimdi tekrar onların oraya doğru yürüyorum. Ne yapayım? Bu kızlarla uğraşasım var.
Üzerimde bol siyah pantolon, 23-24 Beşiktaş forması, parlak kolye ve bileklik var.
Kız oldukları için münakaşa giresimde yok
aynen kral bende merak ettim bizim memlekette olmuyor öyle adsfsadfbzdsfdxgchjknlmlGelişmelerden bizi haberdar et kral