Kral tanıdık çok olsa nolur olan sana olduktan sonra hayat dediğin 2 dkda solar gider birilerinin tersine denk gelirsin yada manyak birine ondan diyorum ben yoksa nabiyosan yapHaklısını da memlekette çarşıda tanıdık çok

Kral tanıdık çok olsa nolur olan sana olduktan sonra hayat dediğin 2 dkda solar gider birilerinin tersine denk gelirsin yada manyak birine ondan diyorum ben yoksa nabiyosan yapHaklısını da memlekette çarşıda tanıdık çok
Su balonu at kızlaraOrdu’daki memleketime geldim. Merkezde yürürken 17-18 yaşlarında üç kız gördüm, bir dükkânın önünde taşa oturmuşlardı. Ben de önlerinden geçiyordum. Konuşurlarken içlerinden biri, “Yapıştır sana Suna bir tane” dedi. Bana mı dediler emin olamadım, “Herhalde bana dememiştir” diye düşünüp yoluma devam ettim. Oradan uzaklaştım ama aklımda kaldı, içime dert oldu. Bana söylediler mi diye hâlâ düşünüyorum. Aileme isim verdim, şimdi tekrar onların oraya doğru yürüyorum. Ne yapayım? Bu kızlarla uğraşasım var.
Üzerimde bol siyah pantolon, 23-24 Beşiktaş forması, parlak kolye ve bileklik var.
Kız oldukları için münakaşa giresimde yok
Haklısın reis cansınKral tanıdık çok olsa nolur olan sana olduktan sonra hayat dediğin 2 dkda solar gider birilerinin tersine denk gelirsin yada manyak birine ondan diyorum ben yoksa nabiyosan yap![]()
kardesım benım oncelıkle ruh hastası gıbı bır vıben var herneyse ılerleyen zamanlarda ıclerınden bırı sana saka olarak felanda olsa ensene felan yapıstırırsa ona bır tanede sen yapıstır bu kadar basıtOrdu’daki memleketime geldim. Merkezde yürürken 17-18 yaşlarında üç kız gördüm, bir dükkânın önünde taşa oturmuşlardı. Ben de önlerinden geçiyordum. Konuşurlarken içlerinden biri, “Yapıştır sana Suna bir tane” dedi. Bana mı dediler emin olamadım, “Herhalde bana dememiştir” diye düşünüp yoluma devam ettim. Oradan uzaklaştım ama aklımda kaldı, içime dert oldu. Bana söylediler mi diye hâlâ düşünüyorum. Aileme isim verdim, şimdi tekrar onların oraya doğru yürüyorum. Ne yapayım? Bu kızlarla uğraşasım var.
Üzerimde bol siyah pantolon, 23-24 Beşiktaş forması, parlak kolye ve bileklik var.
Kardeşin varsa uğraşabilirsin tavsiye ederimBeyler canım sıkıldı ondan yaptım millete salça olasım vardı istediğim ayağıma gelmişti çok takmayın
Bu kızlarla uğraşasım var.
Hocam bende bukadar alıngan bir seviyedeydim, OlmayınOrdu’daki memleketime geldim. Merkezde yürürken 17-18 yaşlarında üç kız gördüm, bir dükkânın önünde taşa oturmuşlardı. Ben de önlerinden geçiyordum. Konuşurlarken içlerinden biri, “Yapıştır sana Suna bir tane” dedi. Bana mı dediler emin olamadım, “Herhalde bana dememiştir” diye düşünüp yoluma devam ettim. Oradan uzaklaştım ama aklımda kaldı, içime dert oldu. Bana söylediler mi diye hâlâ düşünüyorum. Aileme isim verdim, şimdi tekrar onların oraya doğru yürüyorum. Ne yapayım? Bu kızlarla uğraşasım var.
yaşın kaçOrdu’daki memleketime geldim. Merkezde yürürken 17-18 yaşlarında üç kız gördüm, bir dükkânın önünde taşa oturmuşlardı. Ben de önlerinden geçiyordum. Konuşurlarken içlerinden biri, “Yapıştır sana Suna bir tane” dedi. Bana mı dediler emin olamadım, “Herhalde bana dememiştir” diye düşünüp yoluma devam ettim. Oradan uzaklaştım ama aklımda kaldı, içime dert oldu. Bana söylediler mi diye hâlâ düşünüyorum. Aileme isim verdim, şimdi tekrar onların oraya doğru yürüyorum. Ne yapayım? Bu kızlarla uğraşasım var.
Sıkıntı değil mi hocam her şeye kafayı takmak bu hayatta gamsız olacaksın bazı konularda kafaya takmaya değmez sallaHocam bende bukadar alıngan bir seviyedeydim, Olmayın![]()