Bana veri tabanı ver ağ işletmelği tam olarak bilen birisi lazım bilgi için

Zangetsuu

80+
Reaksiyon skoru
37
beyler bana veri tabanı ver ağ işletmelği tam olarak bilen birisi lazım bilgi için

çıraklıha gidicem orda
veri tabanı
ağ işlemeliği var
bunların dallarını soylermisiniz hani tam olarak ne işe yarayıp ne olduhunu ben bunları istemiyordum fakat umduhumu değil olanı yapmak zorundayım bana iyi geleni yapıcam bilgisi olan var ise sevinirim

Veri tabanı çıraklığı?
Birisi seninle dalga geçiyor.
Muhtemelen çay servisi yaptırırlar.

Veri tabanı çıraklığı?
Birisi seninle dalga geçiyor.
Muhtemelen çay servisi yaptırırlar.
1749638834036.webp

E biz boşuna mı okuduk babayiğit

Hocam şahsen bende çay servisi veya getir götür işi yapacağını düşünüyorum. Çünkü bu meslekler için insanlar üniversite okuyor. Üni bitirmeden bu konularda çıkalığa başlıya biliceğini sanmam
ne alaka reis çaycılık ?

Çıraklık eğitimi ne kadar sürecek ve ne tarz yerlerde alınacak? L2 seviyesinde DB ve Network bilmeyen kişiler tarafından eğitileceksen biraz boşa geçen zaman olur.

İkisi hakkında hiç ön araştırma yapmadıysan, hevesin de yoksa bulaşma. Veritabanı sadece SSMS kullanmaktan ibaret değil, Network ise modem-ap-router kurmak değil.

Diğer iki seçeneğe bakalım,
Web programlamada temel DB bilgisi öğrenirsin + yazılım dili temelini alırsın. Buradan başka programlama diline geçeceksen de yardımı olur.

Teknik servisi ise sadece kenar mahallede format atan abiler olarak görmemek gerek.
standart işlerin üstüne active directory, sccm, biraz gpo, biraz fortigate rule'u yazabileni zaten en kötü Onsite BT oluyor.

Buradaki her seçenek değerli fakat her insan kendi limitini bilir. Yapamayacağını bildiğin işlere vakit ayırmak, kendi zamanından çalmak demektir. Ona göre seçmek gerek.

Bu dört işin hiçbiri sandığınız kadar basit değil fakat özellikle Veritabanı sanıldığından çok daha karmaşıktır. :)

Çıraklık eğitimi ne kadar sürecek ve ne tarz yerlerde alınacak? L2 seviyesinde DB ve Network bilmeyen kişiler tarafından eğitileceksen biraz boşa geçen zaman olur.

İkisi hakkında hiç ön araştırma yapmadıysan, hevesin de yoksa bulaşma. Veritabanı sadece SSMS kullanmaktan ibaret değil, Network ise modem-ap-router kurmak değil.

Diğer iki seçeneğe bakalım,
Web programlamada temel DB bilgisi öğrenirsin + yazılım dili temelini alırsın. Buradan başka programlama diline geçeceksen de yardımı olur.

Teknik servisi ise sadece kenar mahallede format atan abiler olarak görmemek gerek.
standart işlerin üstüne active directory, sccm, biraz gpo, biraz fortigate rule'u yazabileni zaten en kötü Onsite BT oluyor.

Buradaki her seçenek değerli fakat her insan kendi limitini bilir. Yapamayacağını bildiğin işlere vakit ayırmak, kendi zamanından çalmak demektir. Ona göre seçmek gerek.

Bu dört işin hiçbiri sandığınız kadar basit değil fakat özellikle Veritabanı sanıldığından çok daha karmaşıktır. :)
reis çok teşekkürler valla tek yardımcı olan sen oldun diğerleri umut kırmaktan başka bi işe yaramadılar seçimimi dediğine göre yapacağım

Geri