Neler Yeni

bana yapılan yanlış bilgilendirme ve fazlası.

AliSargn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Ali sargın
gençler bundan 3-4 ay önce monster tulpar t5 v22.1 model laptobu almaya karar verdim. Almadan önce monsterı arayıp mux seitch özelliğinin olup olmadığını sordum ve var dediler.bilgisayarı sipariş verip elime ulaşınca bios da mux switch ile ilgili bir ibare göremedim ve tekrar aradım. bu seferde mux switch yok dediler.ben bilgisayarı aldım alalı son 1 aydır gerçekten kullandım bilgisayarı ve içinde rtx 3060 değil sanki gtx 1660 var. onun haricinde klavyesi bozuk. performans modunda 100 dereceleri buluyor. pc yi servise yolladım ve değişim talebindede bulundum sorunların çözülmesi yanı sıra. ama bana yüksek ihtimal değişim olmaz dediler çünkü 4 ay geçmiş diye. sizcede değişim olmaması biraz saçma değilmi.
NOT; pc yi aldım alalı harici klavye ile oynadım. ne zaman klavyede sorun olduğunu anladım aradım direkt. bana yüksek ihtimal yazılımsal dediler. çok dert etmedim sonra format attım ve düzelmedi klavyenin bozuk oluşu aldım alalı olan bişey. ısınma ise aldığımda 85 derecelerde idi şuan 100 lerde.mux switch olayında tamamen haklı olduğumu düşünüyorum.

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
gençler bundan 3-4 ay önce monster tulpar t5 v22.1 model laptobu almaya karar verdim. Almadan önce monsterı arayıp mux seitch özelliğinin olup olmadığını sordum ve var dediler.bilgisayarı sipariş verip elime ulaşınca bios da mux switch ile ilgili bir ibare göremedim ve tekrar aradım. bu seferde mux switch yok dediler.ben bilgisayarı aldım alalı son 1 aydır gerçekten kullandım bilgisayarı ve içinde rtx 3060 değil sanki gtx 1660 var. onun haricinde klavyesi bozuk. performans modunda 100 dereceleri buluyor. pc yi servise yolladım ve değişim talebindede bulundum sorunların çözülmesi yanı sıra. ama bana yüksek ihtimal değişim olmaz dediler çünkü 4 ay geçmiş diye. sizcede değişim olmaması biraz saçma değilmi.
NOT; pc yi aldım alalı harici klavye ile oynadım. ne zaman klavyede sorun olduğunu anladım aradım direkt. bana yüksek ihtimal yazılımsal dediler. çok dert etmedim sonra format attım ve düzelmedi klavyenin bozuk oluşu aldım alalı olan bişey. ısınma ise aldığımda 85 derecelerde idi şuan 100 lerde.mux switch olayında tamamen haklı olduğumu düşünüyorum.
Siz aynı sorunları yaşıyorsanız 1-2 kere daha servise yollayabilirsiniz. Eğer iade veya değişim yapılmaz ise THH başvurun ve gerekli izahı yapın. En azından şansınızı denemiş olursunuz. Tabii ki hakkarınızı doğru şekilde korumak için araştırmanız gerekiyor.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,732
İsim
misfit
Aldığınızdan beri klavye sorunluysa neden en başında göndermediniz servise?
Müşteri hizmetleriyle olan görüşmeler kayıt altına alınır. Belki başvurursanız yanlış bilgilendirmeden dolayı bir şey yapabilirler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Monster pişmanlıktır.(Casper gibi)
Bu iki markadan gerçekten uzak durulması gerekiyor. Özellikle Casper, tam bir rezalet.

AliSargn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Ali sargın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aldığınızdan beri klavye sorunluysa neden en başında göndermediniz servise?
Müşteri hizmetleriyle olan görüşmeler kayıt altına alınır. Belki başvurursanız yanlış bilgilendirmeden dolayı bir şey yapabilirler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu iki markadan gerçekten uzak durulması gerekiyor. Özellikle Casper, tam bir rezalet.
hocam aldığımdan beri harici klavye ile kullandım pc yi. son zamanlarda kendi klavyesini kullabmaya başladım. ilk başta A tuşu takılı kalıyordu. fiizksel bir takılma yok içerden takılma var.farkedince aradım yazılımsaldır yüksek ihtimal dediler. sonra format attım düzelmedi harici klavyeyi bağladım ve sorunun kendi klavyesinde olduğunu anladım. alınca farketmemiştim yani klavyeyi. monster o kadar kötü bir marka değil aslında. casperı bilemem. fakat servis sonucuna göre dediğim şey değişebilir. çünkü biz müşteri memnuniyetiyle bilenen bir markayız diye övünmesini biliyorlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Aydın Atmaca
geçmiş olsun valla hocam can sıkıcı bir durum

Top Bottom