gençler bundan 3-4 ay önce monster tulpar t5 v22.1 model laptobu almaya karar verdim. Almadan önce monsterı arayıp mux seitch özelliğinin olup olmadığını sordum ve var dediler.bilgisayarı sipariş verip elime ulaşınca bios da mux switch ile ilgili bir ibare göremedim ve tekrar aradım. bu seferde mux switch yok dediler.ben bilgisayarı aldım alalı son 1 aydır gerçekten kullandım bilgisayarı ve içinde rtx 3060 değil sanki gtx 1660 var. onun haricinde klavyesi bozuk. performans modunda 100 dereceleri buluyor. pc yi servise yolladım ve değişim talebindede bulundum sorunların çözülmesi yanı sıra. ama bana yüksek ihtimal değişim olmaz dediler çünkü 4 ay geçmiş diye. sizcede değişim olmaması biraz saçma değilmi.
NOT; pc yi aldım alalı harici klavye ile oynadım. ne zaman klavyede sorun olduğunu anladım aradım direkt. bana yüksek ihtimal yazılımsal dediler. çok dert etmedim sonra format attım ve düzelmedi klavyenin bozuk oluşu aldım alalı olan bişey. ısınma ise aldığımda 85 derecelerde idi şuan 100 lerde.mux switch olayında tamamen haklı olduğumu düşünüyorum.
NOT; pc yi aldım alalı harici klavye ile oynadım. ne zaman klavyede sorun olduğunu anladım aradım direkt. bana yüksek ihtimal yazılımsal dediler. çok dert etmedim sonra format attım ve düzelmedi klavyenin bozuk oluşu aldım alalı olan bişey. ısınma ise aldığımda 85 derecelerde idi şuan 100 lerde.mux switch olayında tamamen haklı olduğumu düşünüyorum.