Bandırma üniversite çıkar mı?

bysemo22

80+
Reaksiyon skoru
56
Selamlar arkadaşlar, bu üniversite bilgisayar programcılığı 1. sıraya yazsam çıkma olasılığı nedir merak ediyorum.
Benim netler
Türkçe: 19 Net
Sosyal: 10,25 Net
Matematik: 2 Net
Fen: 1,75 Net
OBP: 79,11
Bandırma üniversite ise bunlar obpm yüksek biraz ama:
eöfedw (1).webp

42 43 net ediyor hem senin 33 net sadece hem de OBP düşük imkansız ben 39 Net 83 OBP ile Kütahyaya gittim

kütahya nasıl 1 yazsam veya afyon daha iyiymiş diyorlar? Okunur mu bu bölüm?
Okunur ama kendinu gelistirmen lazım hiç yoksa okul hariç kendin 1 2 yazılım dilini öğrenmen lazım ben dikey geçiş yapacam açıköğretim 4 yıllığa o sırada çalışıp birikim yapacam ben mesela bu yaz java ve SQL öğrenmeyi planlıyorum

ilk soruna gelecek olursan buranın insanından bir cacık olmaz ben burada günlük 200 300TL ye çalışıyorum gezecek yer yok buradan anca bursaya Eskişehir'e gezmeye gidersin he ben aile evinden çıkayım da sonrası Allah kerim diyorsan gel Afyon'un da pek farklı olacağını sanmıyorum

Okunur ama kendinu gelistirmen lazım hiç yoksa okul hariç kendin 1 2 yazılım dilini öğrenmen lazım ben dikey geçiş yapacam açıköğretim 4 yıllığa o sırada çalışıp birikim yapacam ben mesela bu yaz java ve SQL öğrenmeyi planlıyorum

ilk soruna gelecek olursan buranın insanından bir cacık olmaz ben burada günlük 200 300TL ye çalışıyorum gezecek yer yok buradan anca bursaya Eskişehir'e gezmeye gidersin he ben aile evinden çıkayım da sonrası Allah kerim diyorsan gel Afyon'un da pek farklı olacağını sanmıyorum
hmm balıkesir veya bandırma iyi seçenek veya ek puanla lojistik mi seçsem eskişehir falan çıkıyor.

Selamlar arkadaşlar, bu üniversite bilgisayar programcılığı 1. sıraya yazsam çıkma olasılığı nedir merak ediyorum.
Benim netler
Türkçe: 19 Net
Sosyal: 10,25 Net
Matematik: 2 Net
Fen: 1,75 Net
OBP: 79,11
Bandırma üniversite ise bunlar obpm yüksek biraz ama:
Alıntıyı görüntüle
En son Yks ye gireli 4 5 yıl oldu ama hala nete ya da puana göre değil sıralamaya göre tercih yapılması gerektiğini biliyorum.
Puan ve netler sınavın zorluğuna göre değişir. Bir yorum yapmak zor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,280
Üyeler
184,423
Son üye
ByBuLuT
Geri