sefilihtiyar
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 631
- Konu Sahibi Konu Sahibi
en azından ögrenmis oldum hocamvalla üzdün beni ha umarım halledersin alırsan hayrını gör uzun süre kullanırsın umarım ne diyim
en azından ögrenmis oldum hocamvalla üzdün beni ha umarım halledersin alırsan hayrını gör uzun süre kullanırsın umarım ne diyim
aynen kapıda ögrenmekten iyidiren azından ögrenmis oldum hocam![]()
hocam peki daha az vergi gelme şansı varmı? belki bilirsiniz diye sorayim dedimaynen kapıda ögrenmekten iyidir
Yani hocam ürünün fiyatı neyse o vergi gelir öyle bir şansın yok eğer banggood ürünün fiyatı olarak girmediyse kutunun üstüne internette vergi hesaplayacağın siteler var fakat yeni gelen zamla hesaplamıyorlarhocam peki daha az vergi gelme şansı varmı? belki bilirsiniz diye sorayim dedim
@federalper birde sizce böyle birsey olma sansı varmı hocam
keşke türkiye direkt posta seçseydim hocam. ürünü indirimsiz fiyatıyla ödeyeceğim şimdiYani hocam ürünün fiyatı neyse o vergi gelir öyle bir şansın yok eğer banggood ürünün fiyatı olarak girmediyse kutunun üstüne internette vergi hesaplayacağın siteler var fakat yeni gelen zamla hesaplamıyorlar
ödeme ekranında nakliye sigortası ve tarife sigortası var üzerlerinde soru işareti var hatta o soru işaretinde fareyi tutarsan vergi ödemen durumunda şu kadar ödeme al diyor siteden ödediğin vergiyi kanıtlıyorsun ama sana verilecek o ödeme çok azmış ama yinede aklında bulunsun şuan o tarife sigortasında vergi ödemen durumunda 20 tl siteden al yazıyordu dün gece bende. şuan 0 tl yazıyor çok karışık oldu k.b hızlı hızlı yazdım işi var bi tıkhocam peki daha az vergi gelme şansı varmı? belki bilirsiniz diye sorayim dedim
pek anlamadım hocamödeme ekranında nakliye sigortası ve tarife sigortası var üzerlerinde soru işareti var hatta o soru işaretinde fareyi tutarsan vergi ödemen durumunda şu kadar ödeme al diyor siteden ödediğin vergiyi kanıtlıyorsun ama sana verilecek o ödeme çok azmış ama yinede aklında bulunsun şuan o tarife sigortasında vergi ödemen durumunda 20 TL siteden al yazıyordu dün gece bende. şuan 0 TL yazıyor çok karışık oldu k.b hızlı hızlı yazdım işi var bi tık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yeni bir ürün ekle sepetine oradan bakabilirsin ben öyle baktım şimdi sipariş özetinden göremeyebilirsin
Hocam uğraşmaya değmez 10 20 lira içinödeme ekranında nakliye sigortası ve tarife sigortası var üzerlerinde soru işareti var hatta o soru işaretinde fareyi tutarsan vergi ödemen durumunda şu kadar ödeme al diyor siteden ödediğin vergiyi kanıtlıyorsun ama sana verilecek o ödeme çok azmış ama yinede aklında bulunsun şuan o tarife sigortasında vergi ödemen durumunda 20 TL siteden al yazıyordu dün gece bende. şuan 0 TL yazıyor çok karışık oldu k.b hızlı hızlı yazdım işi var bi tık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yeni bir ürün ekle sepetine oradan bakabilirsin ben öyle baktım şimdi sipariş özetinden göremeyebilirsin
Vermezlervergi verdiğini kanıtladıgında sitenin desteğine kapıda vergi ödedim vs orada yazan tutarı alıyormuşsun ama 20 30 lira anca veriyorlarmış fazla bir şey verirler mi bilmem
bende duydugum kadar işte vermezler verselerde 20 lira anca dedigin gibi ugrasmaya degmezVermezler
Bence öyle bir şey yapma ürünü teslim al öyle iade et vergi olayı basit ptt geliyor vergiyi veriyorsungaliba sipariş geldiginde iptal edecegim cunku eve soyledim siparisi ve kimse evde yokken gelicek buyuk ihtimal annem zaten vergi olayini bilmiyor indirim de eger baya uzun sürerse ki sanmiyorum aylar sonra istedigim sekilde alabilecegim![]()
Belki paran iade bile olmayabilir öyle bir şey yaparsanBence öyle bir şey yapma ürünü teslim al öyle iade et vergi olayı basit ptt geliyor vergiyi veriyorsun