Çözüldü✓ banggood teslimatı onaylaya bastım

Sipariş dün gönderilmiş yani bu dün kargoya verildiği anlamına geliyor değil mi?
Evet gönderildi yazıyorsa gelir gönderilmese de zaten gelir merak etmeyin dediğim gibi bir kaç gün içinde takip kodu sisteme düşer veya şuan bile düşmüştür

Evet gönderildi yazıyorsa gelir gönderilmese de zaten gelir merak etmeyin dediğim gibi bir kaç gün içinde takip kodu sisteme düşer veya şuan bile düşmüştür
Ha pardon bu arada çin de yeni yıl tatili var kargolar 30'undan sonra çalışıyor haberin olsun gönderilmemiş de olabilir 30'undan sonra kargolanır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sipariş ayrıntılarından kargo takip numarasını bulup bazı sitelerden kontrol edebilirsin.
https://www.17track.net/en burdan takip edebilir

Ha pardon bu arada çin de yeni yıl tatili var kargolar 30'undan sonra çalışıyor haberin olsun gönderilmemiş de olabilir 30'undan sonra kargolanır
Her türlü gelir ama değil mi? Bana göre süreden daha çok gelmesi önemli :)

"Paketiniz menşe ülkeden gönderildi ve varış noktasına doğru yola çıktı." bu yazıyor

Her türlü gelir ama değil mi? Bana göre süreden daha çok gelmesi önemli :)

"Paketiniz menşe ülkeden gönderildi ve varış noktasına doğru yola çıktı." bu yazıyor
Tamamdır gönderilmiş o zaman içiniz rahat olsun.

Yok hocam 90 TL lik olanı aldım. isterseniz türkiye direkt kargo ile alın kupon da varmış galiba üründe
standart karog ile alınca kapıda vergi cıkma durumu vs oluyormuş hem o klavyenin konusunda arkadaşlar yazmıştı ayrıca ben 1 2 video izledim onlarda buna benzer şeyler söylediler umarım öyle bir durum olmaz senin için

Sonradan öğrendim hocam bende maalesef. ne kadar vergi öderim
banggood ürünün fiyatını girdiyse kutunun üstüne yurt dışı vergileri %30 arttı 10 dolarlık ürüne 180 lira ödedim öyle düşün kaç ödersin bilmiyorum şuanda

banggood ürünün fiyatını girdiyse kutunun üstüne yurt dışı vergileri %30 arttı 10 dolarlık ürüne 180 lira ödedim öyle düşün kaç ödersin bilmiyorum şuanda
700 e 350 400 ödersin muhtemelen

700 e 350 400 ödersin muhtemelen
hocam iptal edip tekrar almak oluyor mu hem kupon da varmış 😄

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,591
Üyeler
189,296
Son üye
alizorlu41