Banggood vergi nasıl oluyo?

ZodiacArs01

80+ Silver
Reaksiyon skoru
561
Şimdi ben klavye alacağım. Tealimat Türkiye direkt kargo seçersem ek vergi vs kapıda ödeme yapacak mıyım?

Son düzenleme:
Teşekkür ederim sağol hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de hocam AliExpress de eklediğim üründe ücretsiz kargo + vergi tutarı yaziyo. Bunları ücrete ekliyo. O şekilde ödeyince o da mı öyle olacak?
Evet aliexpresste de başta ödüyorsun. Geçen gün bir şey aldım, ilk ödeme harici başka bir masrafım olmadı.

Banggood ve AliExpress hangi kargoyla calisiyo?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hangi kargoyla geldi ve kaç günde geldi hoccam?
Yalan olmasın 2 hafta veya 3 hafta ürünü çok önemsemediğim için fazla takip etmemiştim :) Ptt ile geldi bende.

Yalan olmasın 2 hafta veya 3 hafta ürünü çok önemsemediğim için fazla takip etmemiştim :) Ptt ile geldi bende.
Ürünü kapıda kontrol edip mi aldın? Aldıktan sonra sorun çıkarsa kargo bunun sorumluluğunu almıyor. Kapıda kontrol yapın deniyor genelde.

Ürünü kapıda kontrol edip mi aldın? Aldıktan sonra sorun çıkarsa kargo bunun sorumluluğunu almıyor. Kapıda kontrol yapın deniyor genelde.
Dediğim gibi çok önemsemediğim bi ürün olunca alıp geçtim hiç bakmadım. Çok ucuza almıştım yani hıyar yollasalar bile farketmezdi o yüzden bakmadan aldım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,834
Üyeler
190,650
Son üye
kochatip663
Geri