ZodiacArs01
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 561
Şimdi ben klavye alacağım. Tealimat Türkiye direkt kargo seçersem ek vergi vs kapıda ödeme yapacak mıyım?
O şekilde kargo seçince vergiyi de mi ekliyo? Çünkü uyguna buldum bir tane ama vergi extra ister diye korkuyorumhayir
evet turkey direct mail secince vergiyi de oduyorsunO şekilde kargo seçince vergiyi de mi ekliyo? Çünkü uyguna buldum bir tane ama vergi extra ister diye korkuyorum
Teşekkür ederim sağol hocamevet turkey direct mail secince vergiyi de oduyorsun
Bir de hocam AliExpress de eklediğim üründe ücretsiz kargo + vergi tutarı yaziyo. Bunları ücrete ekliyo. O şekilde ödeyince o da mı öyle olacak?evet turkey direct mail secince vergiyi de oduyorsun
vergiyi sepette goruyorsaniz kapida vergi cikmaz hocamTeşekkür ederim sağol hocam
Bir de hocam AliExpress de eklediğim üründe ücretsiz kargo + vergi tutarı yaziyo. Bunları ücrete ekliyo. O şekilde ödeyince o da mı öyle olacak?
Evet aliexpresste de başta ödüyorsun. Geçen gün bir şey aldım, ilk ödeme harici başka bir masrafım olmadı.Teşekkür ederim sağol hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir de hocam AliExpress de eklediğim üründe ücretsiz kargo + vergi tutarı yaziyo. Bunları ücrete ekliyo. O şekilde ödeyince o da mı öyle olacak?
Banggood ve AliExpress hangi kargoyla calisiyo?evet turkey direct mail secince vergiyi de oduyorsun
Hangi kargoyla geldi ve kaç günde geldi hoccam?Evet aliexpresste de başta ödüyorsun. Geçen gün bir şey aldım, ilk ödeme harici başka bir masrafım olması.
Yalan olmasın 2 hafta veya 3 hafta ürünü çok önemsemediğim için fazla takip etmemiştimBanggood ve AliExpress hangi kargoyla calisiyo?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hangi kargoyla geldi ve kaç günde geldi hoccam?
Ürünü kapıda kontrol edip mi aldın? Aldıktan sonra sorun çıkarsa kargo bunun sorumluluğunu almıyor. Kapıda kontrol yapın deniyor genelde.Yalan olmasın 2 hafta veya 3 hafta ürünü çok önemsemediğim için fazla takip etmemiştimPtt ile geldi bende.
Dediğim gibi çok önemsemediğim bi ürün olunca alıp geçtim hiç bakmadım. Çok ucuza almıştım yani hıyar yollasalar bile farketmezdi o yüzden bakmadan aldım.Ürünü kapıda kontrol edip mi aldın? Aldıktan sonra sorun çıkarsa kargo bunun sorumluluğunu almıyor. Kapıda kontrol yapın deniyor genelde.