Neler Yeni

Banggood'da 8bitdo Ultimate 2C İndirim Kuponuyla 1200 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Muhammed Ali Kadan
Merhaba arkadaşlar. Başka bir forumda bu ürünü gördüm gamepade ihtiyacım varken alayım dedim ama banggooddan daha önce alışveriş yapmadım. Güvenilir mi, ürün arızalı vb. çıkarsa iadede sorun yaşar mıyım? Genel bir bilgilendirme yaparsanız çok minnettar olurum. ^^

Ürün linki:

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
Selim
Güvenilir zamanında Ultimate C modelini aldım 2c modeli de gelmiş çok iyi.

fruko.gzz

80+ Silver
Merhaba arkadaşlar. Başka bir forumda bu ürünü gördüm gamepade ihtiyacım varken alayım dedim ama banggooddan daha önce alışveriş yapmadım. Güvenilir mi, ürün arızalı vb. çıkarsa iadede sorun yaşar mıyım? Genel bir bilgilendirme yaparsanız çok minnettar olurum. ^^

Ürün linki:
Normal fiyatı ne kadar

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,248
İsim
Bilal Tepe

Ürün linki:
1.versiyon ile farkı nedir

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
Selim
1.versiyon ile farkı nedir
Muhtemelen gecikme azalmıştır 1000hz hall effect makro tuşlar. Bildiğim bunlar. Yeni 30 euro sınırı gelmeden alın geçin. v1 ile aynı fiyatta zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam memnun musun fps oyunları için almayı düşünüyorum.
Bende v1 var fps değil hikayeli oynuyorum. Hard konsol oyuncusu olmadığım için bir şey diyemem ama bağlantı kusursuz oyunlarda kusursuz çalışıyor hiçbir sorunum yok.

Son düzenleme:

~helloworld

80+ Bronze
ultimate c wirelles ve ultimate c 2.4ghz var elimde güzel ürünler bu daha iyidir diye düşünüyorum ama yazılımı yok sanırım ultimate c serisi kullanıp yazılım bulan varmı?

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
Selim
ultimate c wirelles ve ultimate c 2.4ghz var elimde güzel ürünler bu daha iyidir diye düşünüyorum ama yazılımı yok sanırım ultimate c serisi kullanıp yazılım bulan varmı?
C modellerinin ikisinde de yazılım yokmuş. Sadece ultimate bt ve ultimate 2.4ghz de var.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,248
İsim
Bilal Tepe

Ürün linki:
Karar veremedim ya alsam mı

~helloworld

80+ Bronze
C modellerinin ikisinde de yazılım yokmuş. Sadece ultimate bt ve ultimate 2.4ghz de var.
ultimate c 2.4ghz değil demi? düz ultimate 2.4ghz versiyonunda var yazılım doğru anladım dimi

~helloworld

80+ Bronze
Top Bottom