Ben Tümay
80+ Bronze
Dahası
Yarın banka kartı alacağım, hangi bankadan almamı önerirsiniz? Maaş vs. yatacağı için gerekiyor.
ben olsam enparadan alırdımYarın banka kartı alacağım, hangi bankadan almamı önerirsiniz? Maaş vs. yatacağı için gerekiyor.
Enpara derim şahsen. Banka şubesi ile uğraşma derdi yok her şeyi online halledebiliyorsun, para transferlerine ücret kesmiyor, bir sorununu görmedim. Kampanya ararsan o tip şeyler fazla yok ama masraf da yokYarın banka kartı alacağım, hangi bankadan almamı önerirsiniz? Maaş vs. yatacağı için gerekiyor.
hocam bütün bankalardan hesap açmak bence çok mantıklı kampanyaları da takip edebilirsen değil mi ?Enpara derim şahsen. Banka şubesi ile uğraşma derdi yok her şeyi online halledebiliyorsun, para transferlerine ücret kesmiyor, bir sorununu görmedim. Kampanya ararsan o tip şeyler fazla yok ama masraf da yok
bence mantıksız gereksiz kalabalıkhocam bütün bankalardan hesap açmak bence çok mantıklı kampanyaları da takip edebilirsen değil mi ?
O da fazla kafa karışıklığı yapıyor. Hepsini yönetebilecek irade var dersen mantıklı. Benim tercih edeceğim bir yol değil.hocam bütün bankalardan hesap açmak bence çok mantıklı kampanyaları da takip edebilirsen değil mi ?
hocam bütün bankalardan hesap açmak bence çok mantıklı kampanyaları da takip edebilirsen değil mi ?
bence ayrı kampanyalarda çıkıyor hocam ben daha yaşımı doldurmadım az kaldı ben açarım bütün bankalardan dursun öylekampanya istiyorsa nays gayet yeterli
sadece kampanya olarakta bakmamak lazımkampanya istiyorsa nays gayet yeterli