Neler Yeni

Banka Kartı Tavsiyesi ve Detaylı Bilgi Gerekli

Mutlu95

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mutlu Dal
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Selamun aleyküm, İnternet'ten en uygun yollu alışveriş için Hepsiburada, Vatan, N11, Trentyol, Akakçe ve 2.el için de Letgo, Sahibinden gibi istelerden alış veriş yapabileceğim, ıban ile para aktarma ücreti almayan (hem bankalar arası hem de banka dahilinde), yıllık veya aylık kullanım ücreti olmayan, ara sıra da nakit çekebileceğim en uygun faizli veya faizsiz şekilde bir banka var mı? Eğer yoksa, bu saydığım şeylere en yakın ölçütlerde hangi banka önerirsiniz? Kredi Kartı istemiyorum banka kartı istiyorum çünkü kazandığım parayı banka kartıma yatırıp kartımda olduğu kadarıyla harcama yapmak istiyorum?

Aklımda 2 banka var Finansbank (Card finans ve anlayamadığım enpara özelliği, ayrıca Akbank Axess kart. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

htc.husnu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
Hüsnü Turan ÇETİN
Instagram
@htc.husnu
Selamun aleyküm, İnternet'ten en uygun yollu alışveriş için Hepsiburada, Vatan, N11, Trentyol, Akakçe ve 2.el için de Letgo, Sahibinden gibi istelerden alış veriş yapabileceğim, ıban ile para aktarma ücreti almayan (hem bankalar arası hem de banka dahilinde), yıllık veya aylık kullanım ücreti olmayan, ara sıra da nakit çekebileceğim en uygun faizli veya faizsiz şekilde bir banka var mı? Eğer yoksa, bu saydığım şeylere en yakın ölçütlerde hangi banka önerirsiniz? Kredi Kartı istemiyorum banka kartı istiyorum çünkü kazandığım parayı banka kartıma yatırıp kartımda olduğu kadarıyla harcama yapmak istiyorum?

Aklımda 2 banka var Finansbank (Card finans ve anlayamadığım enpara özelliği, ayrıca Akbank Axess kart. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
En Para

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,449
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Yıllık ücret alan kartlara yönel bence. Bedava olan kart aldık. Ne zaman para yatırdığımızda eksik yatırılır karta.
E tabii yıllık ücretli karta kıyasla hiç kullanışlı değil öyle.

Durum sizde nasıl bilemem orasını. Benim yıllık ücretli kartım Cashback veriyor her alışveriş yaptığımda.
Kendi alacağı parasından fazlasını geri veriyor bana 1 yıl içinde.

Azerbaycanlı arkadaşlara Rabitabank öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,473
Üyeler
163,662
Son üye
cancan21
Top Bottom