Neler Yeni

Bankamatik paramı yansıtmadı

SerkanV

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Serkan Büyükdağ
arkadaşlar geçtiğimiz günlerde yani yaklaşık 3 4 gün önce ziraat bankası atm sinden işbankası banka kartıma 100 tl yatırdım ama hala düşmedi bankalar farklıdır diye çok şey etmedim hatta makbuzu da duruyor ama para ortada yok çok önemli bir para değil belki ama insan düşünüyor ne oldu acaba paraya diye her zaman kontrol ederim ben atm kartı verdikten sonra bile beklerim biraz eğer ki sıra yoksa kimle iletişime geçmeliyim sizce değer mi uğraşmaya

SerkanV

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Serkan Büyükdağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok mu bi yardim edecek?

Cankmkn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Can
arkadaşlar geçtiğimiz günlerde yani yaklaşık 3 4 gün önce ziraat bankası atm sinden işbankası banka kartıma 100 TL yatırdım ama hala düşmedi bankalar farklıdır diye çok şey etmedim hatta makbuzu da duruyor ama para ortada yok çok önemli bir para değil belki ama insan düşünüyor ne oldu acaba paraya diye her zaman kontrol ederim ben atm kartı verdikten sonra bile beklerim biraz eğer ki sıra yoksa kimle iletişime geçmeliyim sizce değer mi uğraşmaya
bankaların müşteri hizmetleri ile konuşabilirsiniz kartın üzerinde yazar genelde size yardımcı olacaklardır

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
Mobil bankacilikta gozukuyormu
Bankani ara musteri hizmetlerine sor simdiye kadar gitmesi lazim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç