Neler Yeni

BANLANAN ARKADAŞLAR HOŞ GELDİNİZ

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Sen şizofren misin? Ben hakaret mi etmişim? Benim ban yediğim konu da bahsettiğim konuydu, benden önce bunu yapan sadeceogrenmekistiyorum da lobiye gitmişti.
Merhaba
görüşürüz.
Böyle olacaksın hocam bu gidişle. Şizofren misin falan sakin.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Merhaba
görüşürüz.
Böyle olacaksın hocam bu gidişle. Şizofren misin falan sakin.
Bilmediğiniz konuda fikriniz olmasın, anlatıyoruz ukala ilan ediliyorsunuz. Şimdi susarsanız yarın hepiniz lobiye gittiğinizde profilinize yallah lobiye yazarım, tabii perma yemezseniz.

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Eyili
Bilmediğiniz konuda fikriniz olmasın, anlatıyoruz ukala ilan ediliyorsunuz. Şimdi susarsanız yarın hepiniz lobiye gittiğinizde profilinize yallah lobiye yazarım, tabii perma yemezseniz.
Yapmayın böyle şeyler sonra hayatlarına nasıl devam eder bu insanlar?(!)

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Ben gerçek hak sahibi çoğunluğun istememesine rağmen yasa uygulayan bir grup daha biliyorum ama neyse benzetmek gibi olmasın.
Senin için de geçerli dostum tartışmayı sonlandır, banlar forumdaki açılan anket üzerine kaldırıldı. Ve bu forumda benim üzerinden bir tartışma istemiyorum.

The Semih

80+ Gold
Hocam senin uslupun garip zaten aynı yoldan gidiyon şu an uyarı almışşındır uslupdan az önce.

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
toplam aktifliğin 1000-1500 aktif üyenin ortalama 300-500 oldugu bir forum arkadaslar birbirinizi yemeyin acılması iyi oldu hayırlısı olsun olan oldu giden gitti gelen geldii
Evet. Güzel oldu ancak bundan bile büyük kavgalar çıkarabilecek bir kitlemiz var.
Konuda neredeyse senin yanındaydım ancak bu saçma sapan kormuyorum olayıyla hiç bir fikri tarafı olmayan kişilere sert konuşmaya başladınız. Benim susduğum falan yok. 5 aralık dediğiniz olayda üye değildim. Bu gidişle haklı bir uyarı alacaksınız herhalde. Ben sizi ukala mı ilan etdim?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,768
Üyeler
163,878
Son üye
keremschumacher
Top Bottom