Hangi modları indirdiniz başlangıç kısmından foto atar mısınızoyundan atıyor
detailed character modunu kapatım dener misin bendede o modda sıkıntı vardı.Mesaj otomatik birleştirildi:
al bakam
Modların hepsi birbiriyle uyumlu çalışmıyor bilgin olsun modları önce tek tek dene sonra ikili ikili üçlü üçlü açarak birbiriyle uyumlu olmayan modları bulup ona göre modları açman gerekecekMesaj otomatik birleştirildi:
al bakam
yaptım onu da olmadiModların hepsi birbiriyle uyumlu çalışmıyor bilgin olsun modları önce tek tek dene sonra ikili ikili üçlü üçlü açarak birbiriyle uyumlu olmayan modları bulup ona göre modları açman gerekecek
Bunun bundan başka çözümü yok ekstradan modların hepsini silip bir tanesinin kurulumunu yap aynı şekilde oyunu aç en baştan tek tek kuryaptım onu da olmadi
Steam atölyeden indirdiysen nexusdan indir hafmony vs. Dahil (abonelikten kaldırmayı unutma modları.yaptım onu da olmadi
Steam atölyeden indirdiysen nexusdan indir hafmony vs. Dahil (abonelikten kaldırmayı unutma modları.
Ben ikisinide denedim geçen bir iki boş mod dışında çoğu sıkıntı oluyor. Önceden atolye yetiyodu olmadı nexus basıyodum banamısın demiyodu. Yeni güncellemeler olmuş modlarında çoğu eski kalmış olmuyor yaniBunun bundan başka çözümü yok ekstradan modların hepsini silip bir tanesinin kurulumunu yap aynı şekilde oyunu aç en baştan tek tek kur
O zaman modların güncellenmesi lazım sıkıntı sende değilse bir süre beklersen güncellerler muhtemelenBen ikisinide denedim geçen bir iki boş mod dışında çoğu sıkıntı oluyor. Önceden atolye yetiyodu olmadı nexus basıyodum banamısın demiyodu. Yeni güncellemeler olmuş modlarında çoğu eski kalmış olmuyor yani