Bannerllord coop modu geldi

Komando41.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,317
SORUMLULUK KABUL ETMİYORUM SADECE TANITIYORUM YAPMAK SİZE KALMIŞ

arkadaşlar son zamanlarda bitane mod çıktı 300 400 oyuncusu falan var bannerlordu arkadaşlarınızla oynayabilirsiniz takım kurup başka online oyuncularla savaşabilirsiniz indirme linki https://www.moddb.com/mods/bannerlord-online

modu güvenli için biraz inceledim bannerlord offical discorduna paylaşmışlar her üyenin mesaj atamıyacağı bi kısma bu üzden güvenli olabilir diye düşünüyorum
e postayla kaydolmanız falan lazım eğer bişey olursa sorumlluk kabul etmiyurum açıkladım zaten yükleyip yüklememek size kalmış

Son düzenleme:
İyi hoş da ben bunu istemiyordum coop isterken ben direkt 8 kişi olacak şekilde maks nornal bannerlordu aynı save üzerinden oynamak istiyordum. Galiba o modun 6 ayı falan var , bunu beğenemedim pek 😕

İyi hoş da ben bunu istemiyordum coop isterken ben direkt 8 kişi olacak şekilde maks nornal bannerlordu aynı save üzerinden oynamak istiyordum. Galiba o modun 6 ayı falan var , bunu beğenemedim pek 😕
BUDA öyle sayılır arkadaşlarına boş köye gidip tarım falan yapabilirsin

BUDA öyle sayılır arkadaşlarına boş köye gidip tarım falan yapabilirsin
Tamam işte oyunun orijinali çok bozulmuş sanırım atlayarak izledim tanıtımını , modu anlatan detaylı bir yazı yazsan dahs güzel olurdu

En iyi mod Xorberax abimizin modları.

Cut through everyone : tek kılıç darbesi kime denk geliyorsa onu kesiyorsunuz.
At üstünde romfalyayı savurunca 6- 7 kişinin kafasını kesmek mükemmel bir duygu 😂

At üstünde romfalyayı savurunca 6- 7 kişinin kafasını kesmek mükemmel bir duygu 😂
Sınavlar bitince bakacağım

Tamam işte oyunun orijinali çok bozulmuş sanırım atlayarak izledim tanıtımını , modu anlatan detaylı bir yazı yazsan dahs güzel olurdu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam e posta falan istiyo sıkıntı olmaz dimi

Sınavlar bitince bakacağım
Bak ama harmony filan yüklememen lazım, onunla beraber çalışmıyor.

Bir de xorberaxın at modu var.

Atla koşarken adamın üstünden geçince adamlar hasar yiyor ölüyor.

Normalde atla adama koşunda 6- 7 hasar atması saçmaydı. Gerçekçi olmuş, o hızda bir at adama vursa öldürür, bu mod sayesinde de atla adam öldürebiliyosunuz.

hocam e posta falan istiyo sıkıntı olmaz dimi
Yok o üyelik için, bir sıkıntı olmaz.

Manuel yükleyin.
Rardan çıkarıp cutthrougheveryone klasörünü,
Modules içine atın.
Launcherdan aktif edip girin.

Bak ama harmony filan yüklememen lazım, onunla beraber çalışmıyor.

Bir de xorberaxın at modu var.

Atla koşarken adamın üstünden geçince adamlar hasar yiyor ölüyor.

Normalde atla adama koşunda 6- 7 hasar atması saçmaydı. Gerçekçi olmuş, o hızda bir at adama vursa öldürür, bu mod sayesinde de atla adam öldürebiliyosunuz.

Yok o üyelik için, bir sıkıntı olmaz.

Manuel yükleyin.
Rardan çıkarıp cutthrougheveryone klasörünü,
Modules içine atın.
Launcherdan aktif edip girin.
eposta falan girmeden indirilmediğini sanıyodum teşşekür ederim

Geri