Bannerlord ekonomi düzeltme

Donkhi

80+
Reaksiyon skoru
36
Bannerlordta yaklaşık 50 saatim var ama hala nasıl altın kazanmayı kara geçirmeyi beceremedim.
4 Kale 2 şehrim var her gün -4000 altın oluyor o da en az 6 7 bine çıktığı da oluyor savaştan kazandığım eşylarla toparlamaya çalışıyorum ama yetmiyor 1 2 kalem olduğu zaman 300 400 altın kazanabiliyordum günde ama artık olmuyor.

Demircilik...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Özetlersem çift elli kılıç dövüp satarsan çok iyi para kasarsın. Bir kılıç 100k ediyor iyi parçalarla. Veyahut cirit.

Bannerlordta yaklaşık 50 saatim var ama hala nasıl altın kazanmayı kara geçirmeyi beceremedim.
4 Kale 2 şehrim var her gün -4000 altın oluyor o da en az 6 7 bine çıktığı da oluyor savaştan kazandığım eşylarla toparlamaya çalışıyorum ama yetmiyor 1 2 kalem olduğu zaman 300 400 altın kazanabiliyordum günde ama artık olmuyor.
Kalelere çok garnizon yerlwştirdiğinden olabilir.
Bir şekilde para bul uygun şehirlere doğru dükkanı aç. Ayrıca bazı yancılarını kervancıya dönüştür

Şehrinde milis sayısını 300 civarı yaparsan 100 deneyimli asker koyabilirsin. Kalelerde asker ücreti düşüren bina olduğu için oraya daha fazla asker koyuyorum ben 200-300 civarı. 4 tane kervan yapıyorum. 5 atölyem var. Şu an gelir gider olmuyo hep 0 civarı. Savaşlardan kazandıklarım vs. hep kar oluyor benim için. Gelen paraları da şehre ve kaleye yatırıyorum.

Geri