Neler Yeni

Bannerlord Gelişemiyorum Para Kasamıyorum

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
Merhaba,

Bannerlord' da daha önce hileli oynardım şimdi hilesiz bişeyler yapmaya çalışıyorum.

Oyun başında sayılırım ama hiç bir şey yapamıyorum, gold kasamıyorum, yeteneklerim gelişmiyor onca şeye rağmen.

Bana yardım edin lütfen.

Teil5757

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Can
Hocam eskiden oynuyordum o zamanlar batanya krallığı başlayıp demircilik kasıyordum zamanla demircilik yeteneğin gelişince şehirlere yaptığım kılıçları satarsın bu şekilde rahat gelişirsin ama biraz eğlencesi azalıyor oyunun.

docc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
mehmet
reis demircilik uğraştırır tavsiyem kervancılık yap

YazılımKafa

80+ Silver
Merhaba,

Bannerlord' da daha önce hileli oynardım şimdi hilesiz bişeyler yapmaya çalışıyorum.

Oyun başında sayılırım ama hiç bir şey yapamıyorum, gold kasamıyorum, yeteneklerim gelişmiyor onca şeye rağmen.

Bana yardım edin lütfen.
Şehirlerdeki düellolar, demircilik vs ile yavaş yavaş gelişirsin. Krallığa katılıncada günlük gelirden kazanırsın

marcinho

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Arda Ağır
demiricilik oyunun hızlı gelişme bugu gibi bişey internette nasıl yapıldığına dair şeyler var ama zevkini kaçırabilir.
modlu oynamanı öneririm sorunun için yapılmış kaliteli modlar var ki bende modsuz oynamanı asla önermem

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hepsini yapıyorum ama çok sıkıcı

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
başta bunları yapmazsan ilerde çok bayar oyun kitleniyosun parasızlıktan. rahat oynamak istiyosan mecbur yapıcan veya modlarla pasif gelir gibi şeyler yapman lazım
Hangi modlar mesela?

Bir de dismemberment modu yükledim, kuzende çalışıyor aynı ayarlar aynı şekilde yükledim bende çalışmıyor.

marcinho

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Arda Ağır
Hangi modlar mesela?

Bir de dismemberment modu yükledim, kuzende çalışıyor aynı ayarlar aynı şekilde yükledim bende çalışmıyor.
bazı modlar farklı modlarla iç içe çalışıyor birisi yoksa diğeride çalışmaz
isim isim modları hatırlamıyorum oynadığım dönemde RRaenee Bannerlord yayını yapıyordu DC üzerinden yayınlamışlardı tüm modları nasıl kurulacağını falan hala orda duruyor mudur bilmiyorum isterseniz ufak bi araştırmayla ulaşabilirsiniz veya güncel oynayan kişilerden bulabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

dismembermentplus için mesela 4 ayrı mod lazım
https://www.nexusmods.com/mountandblade2bannerlord/mods/2190 bu sitede yazıyor burdan modlara bakabilirsiniz güvenilir ve güzel modların bulunduğu bir site.
Requirements sekmesi var orda o modu çalıştırmak için gereken modları söylüyor ordan bakabilirsiniz.
Ayrıca mod sıralaması makarası da vardı belki ondan dolayı da çalışmıyor olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,032,725
Üyeler
163,708
Son üye
CytQe