direk key veriyorlarsteam key veriyorlarsa kendi hesabınızda oyunu satın almış gibi aktifleştirip oynayabiliyorsunuz diye biliyorum lakin oyuna özel steam hesabı üzerinden oynamanızı sağlayan bi siteden alırsanız yalnızca offline oynayabiliyorsunuz.
Direkt key ise oynayabilirsiniz hesabınıza ekleniyor çünkü satın almışsınız gibidirek key veriyorlar
329 tl olanı mı diyorsuntalewords sitesinden bannerlord alıcam steam key veriyorlarmış keyi alıp girersem online oynayabilir miyim
Yok almadım ama almayı düşünüyorum. Siz aldınız mı nasıl? direkt Steam key mi? Steamden almakla arasında bir fark var mıevet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sizde mi aldınız
dün araştırdım hiçbir fark yok key veriyor steamden etkinleştiriyon steamden de alsan keyde alsan aynı direk alın baya ucuza geliyorYok almadım ama almayı düşünüyorum. Siz aldınız mı nasıl? direkt Steam key mi? Steamden almakla arasında bir fark var mı
tamamdır hocam teşekkürler alacağım bendedün araştırdım hiçbir fark yok key veriyor steamden etkinleştiriyon steamden de alsan keyde alsan aynı direk alın baya ucuza geliyor