Neler Yeni

Bannerlord nasıl oynanır

bugraax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Buğra
Sabırsız bir insanım 40 kişilik ordu kuruyorum hemen yok oluyor daha önce warband oynadım ama ondada pek bir şey yapamamıştım hep hile ile oynuyorum bana tavsiye verebilirmisiniz acaba nasıl oynayabilirim vs vs.

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Ali Gezen
Sabırsız bir insanım 40 kişilik ordu kuruyorum hemen yok oluyor daha önce warband oynadım ama ondada pek bir şey yapamamıştım hep hile ile oynuyorum bana tavsiye verebilirmisiniz acaba nasıl oynayabilirim vs vs.
Öncelikle oyunda acemiysen 40 kişilik ordu ile haydutlar dışında kimseyle savaşma. Senin 40 kişilik ordun çapulcu, adamın 15 kişilik ordusu zırhlı. Yani ufak tefek haydut vs keserek ordunu güçlendireceksin.

bugraax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Buğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle oyunda acemiysen 40 kişilik ordu ile haydutlar dışında kimseyle savaşma. Senin 40 kişilik ordun çapulcu, adamın 15 kişilik ordusu zırhlı. Yani ufak tefek haydut vs keserek ordunu güçlendireceksin.
Peki lordlardan krallardan falan görev almadan da gelişebilir miyim

Turkmangg123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
Reşit Akalın
Peki lordlardan krallardan falan görev almadan da gelişebilir miyim
Demircilik yaparsan çok hızlı gelişirsin para anlamında
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca paralı askerlik yaparakta gelişebilirsin

bugraax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Buğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Demircilik yaparsan çok hızlı gelişirsin para anlamında
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca paralı askerlik yaparakta gelişebilirsin
Demircilik ve paralı asker nasıl olabilirim ufak anlatırsanız memnun olurum.

Turkmangg123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
Reşit Akalın
Demircilik youtube dan bak kanka o biraz karışık ama kolay. 4. Seviye çift elli kılıç başlarını açtıktan sonra ters bir baş var ay gibi ondan çift elli yapacaksın güzel para veriyor. Ama youtube dan izlemen lazım pat diye yapamıyorsun hemen. Paralı askerlik için bir krallığın kralının yanına gidip konuşucan. Hizmetinize girmek istiyorum deyip paralı asker olucan. Olan seviyen 2 veya daha yüksekse Lord bile olabilirsin. Kaleleri alınca lordlar la ilişkine bağlı olarak kendine de alabiliyorsun kale ve şehirleri

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,723
Üyeler
164,723
Son üye
Strekeos
Top Bottom