Bannerlord war sails alınır mı ?

Reaksiyon skoru
6
Selamlar aylardır bannerlord oynamıyorum sebebi ise kendi krallığımı kurunca bir yerden sonra para yetiştiremiyorum hemde oyun bir yerden sonra ya tıkanıyor yada tekrara düşüyordu 649 saatim var steamde :D war sails dlc gelmesi ile birşeyler değişmiştir diye umuyordum ama izlediğim videolardan öyle anlamadım ama birde war sails dlc oynayanların yorumlarını almak istiyorum.

Selamlar aylardır bannerlord oynamıyorum sebebi ise kendi krallığımı kurunca bir yerden sonra para yetiştiremiyorum hemde oyun bir yerden sonra ya tıkanıyor yada tekrara düşüyordu 649 saatim var steamde :D war sails dlc gelmesi ile birşeyler değişmiştir diye umuyordum ama izlediğim videolardan öyle anlamadım ama birde war sails dlc oynayanların yorumlarını almak istiyorum.
O fiyata alınmaz git mod indir daha iyi tabi para sorun değil diyorsan alınır

para sorun değil demeyi isterdim ama malesef para sıkıntım var :/ cevabın için teşekkür ederim.
Bannerlord zaten eksik tamamlanmamıs bir oyun getirdikleri dlc normal bir güncelleme olmaylıydi bence.Oyunun temeli sağlam diplomasi gibi yenilikler gelirse bende başlamayı düşünüyorum tekrar

Bannerlord zaten eksik tamamlanmamıs bir oyun getirdikleri dlc normal bir güncelleme olmaylıydi bence.Oyunun temeli sağlam diplomasi gibi yenilikler gelirse bende başlamayı düşünüyorum tekrar
başka firmanın elinde olsaydı bannerlord şuanda çok daha iyi bir oyun olurdu ama talewords çok tembel bir firma malesef diplomasi yenilikleri yenilik değil modlar zaten yapıyordu onu bannerlord alternatifi bir oyun çıkacak yakında chronicles: medieval 2026 yılında umarım çıkarda taleworlds'ün aklı başına gelir belki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,790
Üyeler
187,987
Son üye
tugberk_z
Geri