Bannerlord'da ki buglar çözüldü mü?

EMA?R

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
545
Oyunu çıktığı gün almıştım fakat buglar'dan oynayamamıştım.Şuan buglar çözüldü mü yoksa eski hali gibi mi?

Ben ilk çıktığında alıp 60 saat oynadım geçen gün birdaha indirip denedim gram sarmadı oyun M&B benim için bitti :(

Ben hala Warband'ı oynuyorum gram soğumadım oyundan yıllar oldu.
Umarım bir gün Bannerlord deneyimlerim.
Beklentinizi düşük tutun :( Warbandın aynısı olmuş

• Üzgün
Reaksiyonlar: Asag
Arayüz çok karışık geldi bana sevmedim.

@Babakok_58 Neye kızgın atıyosun Çıldıracam ya Oynadım ebğenmedim çok büyük warband fanıydım Hype'ını karşılayamadı beğenmedim kardeşim şu şekil kullanmayın forumu
Post automatically merged:

Arayüz çok karışık geldi bana sevmedim.
Alışılıyor ona ama Aİ eksikliği falan çok fazla diplomaside :/

Beklentinizi düşük tutun :( Warbandın aynısı olmuş
Kardeşim oyun güzel ben hala oynuyorum gayet zevkli oyun ilk çıktığında baya sorunları vardı ama şimdi adamlar baya güncelleme getirmiş modding kit getirmiş oyun düzelmiş adamın hevesini soğutma oyun güzel arkadaşlar erken erişimde olduğu için çok beklentiniz olmasın derim tam sürüm çıkınca oynarsanız sizin için daha iyi olur

@Babakok_58 Neye kızgın atıyosun Çıldıracam ya Oynadım ebğenmedim çok büyük warband fanıydım Hype'ını karşılayamadı beğenmedim kardeşim şu şekil kullanmayın forumu

Alışılıyor ona ama Aİ eksikliği falan çok fazla diplomaside :/
sen bunamı sinirlendin ?
kardeşim oyun güzel warbanda native neyse şuanlıkta bannerlord'da öyle tam sürüm çıkınca ve modlar gelince gör sen

Kardeşim oyun güzel ben hala oynuyorum gayet zevkli oyun ilk çıktığında baya sorunları vardı ama şimdi adamlar baya güncelleme getirmiş modding kit getirmiş oyun düzelmiş adamın hevesini soğutma oyun güzel arkadaşlar erken erişimde olduğu için çok beklentiniz olmasın derim tam sürüm çıkınca oynarsanız sizin için daha iyi olur
Bak Warbandın aynısı demek kötü demek değil Oyunun kitlesinin %80i Warbanddan geçecek ve yeni bir şeyler göremeyince sıkılıp bırakacak ben bunu diyorum anlatabildim mi ? Sen sevdin diye herkes beğenmek zorunda değil 5+ senedir warband oynayan biri olarak bırak da konuşayım dostum ne dersin ?

boşver o fiyata mouse alınır
Siz neden kızgın attınız Bannerlorddan sonraki oyun devrimsel nitelikde olmazsa bitti benim içim M&B

sen bunamı sinirlendin ?
kardeşim oyun güzel warbanda native neyse şuanlıkta bannerlord'da öyle tam sürüm çıkınca ve modlar gelince gör sen
Oyunlar modlarıyla değil saf haliyle yorumlanır. Mod paketleri geldikten sonra mod paketine bakılır beğenilirse oyuna büyük zevk katmış vs. denir ?

Kardeşim sakın beni warband oynamamış birisi fialn zannetme ben warband fanıyım ancak şuanki oyunun eksiklikleri illaki olucak warband'da öyleydi modlar geldiğinde oyun daha güzelleşti bundada böyle olur

Kardeşim sakın beni warband oynamamış birisi fialn zannetme ben warband fanıyım ancak şuanki oyunun eksiklikleri illaki olucak warband'da öyleydi modlar geldiğinde oyun daha güzelleşti bundada böyle olur
E tabi olur ama şuan bu fiyatı haketmiyor ? Hakedecek duruma geldiğini düşünürsem tekrar incelerim ama şu haliyle haketmiyor

Oyunun türkçe desteği olmasına rağmen türkçe kullanırken çok ingilizce yazı var. Bendemi bozuk anlamadım. Onun dışında şuana kadar herhangi buga rastlamadım.

Geri