Banyo Buharından Nasıl Kurtulunur?

öğrenci evi değil hocam ablam da ünide uzmanlık yapıyor ben gelmeden 1 ay önce ev kiralandı ona ben de geldim yanına
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

her banyoda evde tek olamıyom :/
iş çıkışı ile benim eve geliş çakışıyor zaten
Ayrıca bir yöntem daha söyleyeyim, böyle kocaman bir leğen alıp duş öncesi doldurarak ve o leğen içindeki su ile duş alarak bu sorundan %100 şekilde kurtulabilirsiniz. Sürekli su akmayacağı için o kadar nem oluşmaz ayrıca daha tasarruflu olur.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Şu an kirada antepteyiz banyo 10 metre kare falan var herhalde ferah bir banyo ama elim kadar küçücük bir havalandırma var 5dk sıcak su akıtsan her yer duman oluyor. Benim banyo uzun sürüyor yavaş yavaş yapıyom çıktığımda duvarlardan,dolaplardan falan su akıyor. Kirada olduğumuzdan havalandırma büyütme falan uğraşamayız bunun bir cihazı falan var mı ?
Yani delmeden etmeden en mantıklı ve basit çözüm soğuk suyla duş almak olur. Onun dışında çokte çözüm yolu yok gibi. Ekstra bir delik falan açmadıkça tahliye olmadıkça yapılabilecek tek şey soğuk suyla duş almak gibi. Ya da duşakabin varsa konuşup kapıyı aralık falan bırakabilirsiniz.

• Beğen
her banyoda evde tek olamıyom :/
iş çıkışı ile benim eve geliş çakışıyor zaten
Bu çelik kapılarda kapının kıyıklı şekilde açık kalmasını sağlayan zincirli bir mekanizma bu konuda işe yarayabilir. Zaten banyo kapısını tamamen açmanıza gerek yok, birkaç santimlik aralık yeterli.

• Beğen
Bu çelik kapılarda kapının kıyıklı şekilde açık kalmasını sağlayan zincirli bir mekanizma bu konuda işe yarayabilir. Zaten banyo kapısını tamamen açmanıza gerek yok, birkaç santimlik aralık yeterli.
Valla denedim baya da full açık dışında kurtarmıyor

Bi noctua fan lazım banyoya 🤣

• Beğen
fan kurtarır bu arada 12cm lik de olsa. yani dakikada 1 ton su akmıyorsa kafi

• Beğen
Geri