Neler Yeni

Bargello 561 mi 685 mi daha iyidir

Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Meriç
arkadaşlar yenı bır parfüm almayı düşünüyorum internette en cok karsıma cıkan parfümler 561 ve 685 kodlu bargello parfümleri sizce hangisi daha iyi bugün gideceğim ama gitmeden önce kokularını merak ettiğimden dolayı size sormak istedim
bir bilgi almak icin yazıyorum buraya sizce hangisi daha güzel

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Gittiğinde bak kokusuna hangisini daha çok beğenirsen al. Böyle saçma sorular için konu açmayın herkesin zevki farklı, kendi beğendinizi alın

Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Meriç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gittiğinde bak kokusuna hangisini daha çok beğenirsen al. Böyle saçma sorular için konu açmayın herkesin zevki farklı, kendi beğendinizi alın
kokularını merak ettiğim için yazıyorum bilen birisi varma onun cevap vermesi daha iyi olur

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Tankman

80+ Bronze
Her gün 10 tane "hangi renk daha güzel, hangi desen daha iyi, sizce beyaz sistem mi siyah sistem mi" diye konu açılıyor sıktı artık
Bakma kanka sende o konulara adam tavsiye istemiş vermiceksen asıl sen saçma sapan şeyler doldurma buraya

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,465
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Her gün 10 tane "hangi renk daha güzel, hangi desen daha iyi, sizce beyaz sistem mi siyah sistem mi" diye konu açılıyor sıktı artık
Beyaz sistem kir toplar siyah daha iyi dese birisi konu sahibinin fikri değişebilir. Burada da parfümü deneme imkanı olmayabilir konu sahibinin.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Beyaz sistem kir toplar siyah daha iyi dese birisi konu sahibinin fikri değişebilir. Burada da parfümü deneme imkanı olmayabilir konu sahibinin.
Bugün gideceğim demiş almaya nasıl olmuyor

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,465
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Bugün gideceğim demiş almaya nasıl olmuyor
Hee knka o zaman ölsün konu sahibi bi daha açmasın konu elden ayaktan kesilsin yaptığı aşırı ayıp gün yüzüne çıkamasın insallah

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
arkadaşlar yenı bır parfüm almayı düşünüyorum internette en cok karsıma cıkan parfümler 561 ve 685 kodlu bargello parfümleri sizce hangisi daha iyi bugün gideceğim ama gitmeden önce kokularını merak ettiğimden dolayı size sormak istedim
bir bilgi almak icin yazıyorum buraya sizce hangisi daha güzel
bargello veya mad tercih etmezdim ikisini de kullanmış biri olarak biraz bütçe ayırıp daha kaliteli parfüm almak daha mantıklı bargellodan 10 fıs sıkıcağına kaliteli bi parfümü 2 fıs sıksan aynı hesaba geliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,407
Üyeler
165,813
Son üye
YaVuz555
Top Bottom