Bütçe belirlemedim, hangi marka açık parfüm daha kaliteli, daha kalıcı?Kalitesiz bir marka, bütçe nedir daha iyi öneriler gelir.
Yani hocam pek parfümden anlamam ancak ucuz olsun diyorsanız avon falan ordan bulabilirsiniz, bargello açık ara en kötüsüdür parfümde.Bütçe belirlemedim, hangi marka açık parfüm daha kaliteli, daha kalıcı?
harbiden anlamazmışsınYani hocam pek parfümden anlamam ancak ucuz olsun diyorsanız avon falan ordan bulabilirsiniz, bargello açık ara en kötüsüdür parfümde.
Önere bileceğin açık parfüm var mı??harbiden anlamazmışsın
bütçen neÖnere bileceğin açık parfüm var mı??
Bütçe belirlemedim, açık parfüm olsun.bütçen ne
Kalitesiz mal ne olursa olsun berbattır, adam açık parfüm diyor bargello diyor ne önereyim? önereceğimi alacak parası var mı? senin de bu düşük bütçede önereceğin parfüm 10 dakika sonra üstünden gider, leş gibi parfüm kokusu olması da cabası, kalite ucuz olmaz önce bunu kavra derim.harbiden anlamazmışsın
Bilmediğin konularda insanlara tavsiye vermemeni öneririm. Orijinal parfüm de kullanıyorum açık parfüm de kullanıyorum. Kaliteli yapan açık parfüm markaları var onlardan alırsan emin ol saatlerce gidiyor koku. Kokular da gayet güzel oluyor. Sen orijinal'e o kadar yüksek veriyorsun ama çoğu sırf marka isminden dolayı olduğunu da söylemeliyim.Kalitesiz mal ne olursa olsun berbattır, adam açık parfüm diyor bargello diyor ne önereyim? önereceğimi alacak parası var mı? senin de bu düşük bütçede önereceğin parfüm 10 dakika sonra üstünden gider, leş gibi parfüm kokusu olması da cabası, kalite ucuz olmaz önce bunu kavra derim.