kiyaz
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 402
Şahsi düşüncelerimi alıntıladığım mesajda cevapladımniyeymiş
Şahsi düşüncelerimi alıntıladığım mesajda cevapladımniyeymiş
plastik sorunu umrumda değil vurmicam kırmicam sesi iyi olsun yeter düz barracuda işimi görür bişey olursa amazon garantisi kapsamındaEkipman konusunda birden çok kulaklık elime geçti,elime almayacak tek kulaklık barracuda serisidir.
Biz boş zamanlarımızda duvarlara vuruyoruz hocam.?plastik sorunu umrumda değil vurmicam kırmicam sesi iyi olsun yeter düz barracuda işimi görür bişey olursa amazon garantisi kapsamında
Bir sürü yorum var çat çat kırıldığına dair. Bende alip amazon güvencesiyle kumar oynadim, gelsin bakacağız.plastik sorunu umrumda değil vurmicam kırmicam sesi iyi olsun yeter düz barracuda işimi görür bişey olursa amazon garantisi kapsamında
Amazon güvencesiyle kumar oynanmaz hocam, amazonun güvencesi harbi güvencedir tecrübeyle sabitBir sürü yorum var çat çat kırıldığına dair. Bende alip amazon güvencesiyle kumar oynadim, gelsin bakacağız.
Yanlış yazdim, Amazon güvencesi sayesinde kulakligi alarak kumar oynadim.Amazon güvencesiyle kumar oynanmaz hocam, amazonun güvencesi harbi güvencedir tecrübeyle sabit
G435 hyperx attack shark l90 baseus ve quartz razer barrucuda yi kiyasladigimda
Razerin ped kalitesinin daha iyi olduğu aşikar malzeme kalitesi 10 üzerinde 7 8 arası abuk subuk gommeyin almayan pişman olduğu için gomuyordur başka aciklamasi yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ses kalitesine mikrofonuna zaten laf bile edilmez ...
Ben g435 ile kiyasladigimda baya bir iyi cikiyo g435 in de içeri gömülü içeri gomululerle kiyasladim ondanMikrofonu boom olmadığı için kötü sanırım biraz
O direk çöp zatenBen g435 ile kiyasladigimda baya bir iyi cikiyo g435 in de içeri gömülü içeri gomululerle kiyasladim ondan
Maalesef l90 var l90 içte değil mikrofonu ama onla bile eşit güzel yanı o dedikleri kirilicak yeri böyle abuk subuk zarar verilmezse normalk kullanımda zarar gormezO direk çöp zaten
Tofaşla s 400 kıyaslayıp s400 övüyorsun.Ben g435 ile kiyasladigimda baya bir iyi cikiyo g435 in de içeri gömülü içeri gomululerle kiyasladim ondan