Neler Yeni

Baş Dönme Problemi !

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Vertigoya benzettim sizin sorunları nedense...

Bir özelde kbb doktoruna görünür müsünüz? Veya nöroloğa.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Hocam başka doktora gidin ne demek? Gidiyorum başım dönüyor diyorum. KBB'ye gönderiyor sıkıntı çıkmayınca, nörolojiye sonra göze vb. Bir sıkıntı yok diyor. Ben zaten yaşayan, tecrübesi olandan bilmek istiyorum.
Hee ben doktor ilgilenmiyor sandım çünkü genel olarak yaşanıyor bu tip durumlar.

Flokii

80+
Doktorların ilgisizliği benide çıldırtacak düzeye geliyor 1 yıldır tek taraflı burun tıkanıklığı yaşıyorum bir türlü sorunun ne olduğunu bilemediler bir şey yok diyip yolluyorlar detaylı araştıran bir doktor yok ki bizde rahatlayalım doktora git gel git gelden.. anladığım kadarıyla sizde bir araştırılsın sorun nedir problemi yaşıyorsunuz.

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,794
İsim
emirhan
Hocam doktor da bir şey demiyor ki.
vur masaya yeter lan bireşy desene lan bireşy yap test mest yap de bak bakalım bir şey diyebiliyor mu geçmiş olsun bu arada zor bir durum

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Hocam tedavisi var mı Vertigo'nun? Yani pozisyonel olarak falan değişiyormuş ama.
Hocam çoğu tedavi edilebiliyor diye biliyorum.
Devlet hastanelerinde insanüstü çalışma koşullarında çalıştırılıyor doktorlar, 3 dkda teşhis koymazsa anında kapıdaki hastalar taşkınlık çıkarıyor. O yüzden daha az yoğun bir hastaneye gidin tüm tetkikleri yapın.
Bende de aynısı vardı, doktor tüm tetkikleri yaptı ve beslenmemden kaynaklanan bir bozukluk olduğu ortaya çıktı. Çok az su tükettiğimden kaynaklanıyordu. Hala da ne zaman su miktarını azaltsam aynı şeyi yaşıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

vur masaya yeter lan bireşy desene lan bireşy yap test mest yap de bak bakalım bir şey diyebiliyor mu geçmiş olsun bu arada zor bir durum
Doktorlar insan, kendileriyle saygı sınırları içinde konuşmazsanız nasıl sizlerle iletişime geçsinler?

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,794
İsim
emirhan
Hocam çoğu tedavi edilebiliyor diye biliyorum.
Devlet hastanelerinde insanüstü çalışma koşullarında çalıştırılıyor doktorlar, 3 dkda teşhis koymazsa anında kapıdaki hastalar taşkınlık çıkarıyor. O yüzden daha az yoğun bir hastaneye gidin tüm tetkikleri yapın.
Bende de aynısı vardı, doktor tüm tetkikleri yaptı ve beslenmemden kaynaklanan bir bozukluk olduğu ortaya çıktı. Çok az su tükettiğimden kaynaklanıyordu. Hala da ne zaman su miktarını azaltsam aynı şeyi yaşıyorum.

Doktorlar insan, kendileriyle saygı sınırları içinde konuşmazsanız nasıl sizlerle iletişime geçsinler?
yok ya ben ironi yaptım zaten xD

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Zaten zayıfım. 185 cm boy, 55 kg var. Gözümü kapattığımda da başım dönüyor hatta baya baya dönüyor. Ani kalkışlarda genelde baş dönmesi değil de gözüm kararıyor, çok fazla değil.
Herkes de olan şey otur gözlerini kapat yavaş yavaş sallanıyor gibi hissedersin aniden yataktan kalkınca tansiyonun yerle bir olur ve gözlerin kararır birkaç saniye sonra düzelir çok taktıysan kafana kulağına baktır ve kan tahlili yaptır.

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,794
İsim
emirhan

war20anty

80+ Bronze
Yani aslında başım dönse de bir sıkıntı olmaması lazım yani normal bir insan sıkıntıya girmez ama ben farklıyım biraz. Genelde insanlar kanser, alzheimer vb hastalıklardan korkar ben başımın dönmesinden korkarım. Çocukluktan gelen bir korku herhalde yoksa bu kadar kafama takmazdım gibime geliyor. Biraz da psikoloji diye bakıyorum bu olaya.

Ama şöyle bir olay da var. Unutuyorum bazen böyle olduğunu ve sıkıntı olmuyor. Yani genelde aklımda olmuyor ve o zaman normal insan gibi yaşıyorum strese girmiyorum. Hastalık olsa unuttuğumda da geçmez sonuçta.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Yani aslında başım dönse de bir sıkıntı olmaması lazım yani normal bir insan sıkıntıya girmez ama ben farklıyım biraz. Genelde insanlar kanser, alzheimer vb hastalıklardan korkar ben başımın dönmesinden korkarım. Çocukluktan gelen bir korku herhalde yoksa bu kadar kafama takmazdım gibime geliyor. Biraz da psikoloji diye bakıyorum bu olaya.

Ama şöyle bir olay da var. Unutuyorum bazen böyle olduğunu ve sıkıntı olmuyor. Yani genelde aklımda olmuyor ve o zaman normal insan gibi yaşıyorum strese girmiyorum. Hastalık olsa unuttuğumda da geçmez sonuçta.
Tabii ki , o etken de olabilir. Psikolojik de olabilir bu hastalığınızın sebebi. İlla patolojik olmak zorunda değil.
Ama baş dönmesi aslında basit bir az su içmeye bile bağlı olabilir. Hem kilonuz da az. Normal yani.

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,196
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime

kaç yaşındasınız?

Top Bottom