bende yanlış anlama keşke 18 yaşına girebilsem ya ama 15 yaşındayım 85 kiloyum boyumu söylemek istemiyorum hava atmak gibi olmaması için18'e gireceğim ekimde.
hmm bende 16 yaşındayım bendede aynı sorun var ayağa ani kalktığımda felan benimde gözüm kararıyor hiçbişe göremiyorum bi arada yatağın bazasına çarptım 1.80boyum nereye vurduğumu hissetmedim bile fakat kendime geldiğimde aşırı bi acı hissettim gözüm felan yaşardı annem doktora götürdü doktorda beyin mrı aldı bişe yok temiz dedi bu ergenlikten gelen bir şey dedi bizim damarlarımız elastikmiş yetişkinler gibi sert değil o yüzden yeterli kanı pompalayamıyormuş damarlarımız o yüzden ani kalkmasın eğer başı dönerse bi yere otursun içinden 10a kadar sayıp ayağa kalksın dedi onun dediklerini uyguluyorum şu anlık sıkıntım kalmadı sende bi dene istersen18'e gireceğim ekimde.
teknolojik aletler ile ne kadar vakit geçiriyorsunuz radyasyondan dolayı olabilir bide kan şekeriniz düşük olabilir.Sorunum baş dönme problemi değil aslında. Yani nasıl anlatsam baş dönmesi gibi değil de çevremdeki şeyler dönüyor gibi ama denge kaybım yok. Değişik bir şey önceden de oluyordu ama bu kadar artmamıştır. Son günlerde neredeyse başımın içi dönüyor sanki ve artık rahatsız etmeye başladı gündelik hayatımda. 1-2 yıl önce yine bu sebepten doktora gittik ama kulağımda bir problem yoktu. Çok kafama takıyorum ve stres oluyorum sanki hiçbir şey yapamayacakmışım ve hiç bitmeyecekmiş gibi. Vertigo tarzı bir şey mi acaba? Yaşayan belki vardır.
benimde aynı xDHocam kalkıyorum bilgisayar yatasıya kadar. Yatağa girince de telefon
bence en yakın sağlık ocağına gidip durumu anlat bir kan tahlili yapıp tekrar baksınlar. Belki bir vitamin eksikliği vs. olabilir. Kesinlikle buradan öneri almanı tavsiye etmem ve derhal doktora gitmeni öneririm.Sorunum baş dönme problemi değil aslında. Yani nasıl anlatsam baş dönmesi gibi değil de çevremdeki şeyler dönüyor gibi ama denge kaybım yok. Değişik bir şey önceden de oluyordu ama bu kadar artmamıştır. Son günlerde neredeyse başımın içi dönüyor sanki ve artık rahatsız etmeye başladı gündelik hayatımda. 1-2 yıl önce yine bu sebepten doktora gittik ama kulağımda bir problem yoktu. Çok kafama takıyorum ve stres oluyorum sanki hiçbir şey yapamayacakmışım ve hiç bitmeyecekmiş gibi. Vertigo tarzı bir şey mi acaba? Yaşayan belki vardır.
Dediğiniz şeylerin tedavisi basit. Biri takviye ile halloluyor. Kristallerin yerinden oynaması da manevralarla halloluyor. İnşallah böyledir.yani kansızlık veya vitamin eksikliğinden olabilir kristallerin de yerinden oynamış olabilir
hocam bende de aynı sorunlar vardı extradan dikkat dağınıklığı oluyordu ve ara sıra kekeliyordum nedeni ise cok fazla teknolojik aletlerle vakit geçirmemmiş.size tavsiyem 1 hafta kendinizi kısıtlamayı deneyin umarım iyileşirsiniz.Hocam kalkıyorum bilgisayar yatasıya kadar. Yatağa girince de telefon