Baş Dönme Problemi !

war20anty

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
451
Sorunum baş dönme problemi değil aslında. Yani nasıl anlatsam baş dönmesi gibi değil de çevremdeki şeyler dönüyor gibi ama denge kaybım yok. Değişik bir şey önceden de oluyordu ama bu kadar artmamıştır. Son günlerde neredeyse başımın içi dönüyor sanki ve artık rahatsız etmeye başladı gündelik hayatımda. 1-2 yıl önce yine bu sebepten doktora gittik ama kulağımda bir problem yoktu. Çok kafama takıyorum ve stres oluyorum sanki hiçbir şey yapamayacakmışım ve hiç bitmeyecekmiş gibi. Vertigo tarzı bir şey mi acaba? Yaşayan belki vardır.

bendede vardı sık sık oluyordu hatta bazen dengemi kaybedip yere düştüğüm bile oluyordu ani kalkmamaya çalış geçiyor zamanla

Kansızlık ta olabilir. Bu dönme ani kalkışlarda veya ani hareketlerde başlıyorsa.
Zaten zayıfım. 185 cm boy, 55 kg var. Gözümü kapattığımda da başım dönüyor hatta baya baya dönüyor. Ani kalkışlarda genelde baş dönmesi değil de gözüm kararıyor, çok fazla değil.

Sorunum baş dönme problemi değil aslında. Yani nasıl anlatsam baş dönmesi gibi değil de çevremdeki şeyler dönüyor gibi ama denge kaybım yok. Değişik bir şey önceden de oluyordu ama bu kadar artmamıştır. Son günlerde neredeyse başımın içi dönüyor sanki ve artık rahatsız etmeye başladı gündelik hayatımda. 1-2 yıl önce yine bu sebepten doktora gittik ama kulağımda bir problem yoktu. Çok kafama takıyorum ve stres oluyorum sanki hiçbir şey yapamayacakmışım ve hiç bitmeyecekmiş gibi. Vertigo tarzı bir şey mi acaba? Yaşayan belki vardır.
Doktorunuza danışın.

Kilo alın az bir şey düzelirsiniz

Yani başka doktora gidin doktora güvenmeyip benim dediklerime mi güveneceksin ?
Hocam başka doktora gidin ne demek? Gidiyorum başım dönüyor diyorum. KBB'ye gönderiyor sıkıntı çıkmayınca, nörolojiye sonra göze vb. Bir sıkıntı yok diyor. Ben zaten yaşayan, tecrübesi olandan bilmek istiyorum.

Vertigo olabilir hocam kulak taşlarının yerinden oynaması sonucu baş dönmesi gibi bir şey oluyor fakat baş dönmesinden farklı komple heryer dönüyor gibi oluyor bir doktora gidin bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,016
Üyeler
184,371
Son üye
Cl9udd
Geri