Neler Yeni

Baş Dönme Problemi !

war20anty

80+ Bronze
Sorunum baş dönme problemi değil aslında. Yani nasıl anlatsam baş dönmesi gibi değil de çevremdeki şeyler dönüyor gibi ama denge kaybım yok. Değişik bir şey önceden de oluyordu ama bu kadar artmamıştır. Son günlerde neredeyse başımın içi dönüyor sanki ve artık rahatsız etmeye başladı gündelik hayatımda. 1-2 yıl önce yine bu sebepten doktora gittik ama kulağımda bir problem yoktu. Çok kafama takıyorum ve stres oluyorum sanki hiçbir şey yapamayacakmışım ve hiç bitmeyecekmiş gibi. Vertigo tarzı bir şey mi acaba? Yaşayan belki vardır.

Rulep

80+ Gold
bendede vardı sık sık oluyordu hatta bazen dengemi kaybedip yere düştüğüm bile oluyordu ani kalkmamaya çalış geçiyor zamanla

war20anty

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kansızlık ta olabilir. Bu dönme ani kalkışlarda veya ani hareketlerde başlıyorsa.
Zaten zayıfım. 185 cm boy, 55 kg var. Gözümü kapattığımda da başım dönüyor hatta baya baya dönüyor. Ani kalkışlarda genelde baş dönmesi değil de gözüm kararıyor, çok fazla değil.

KebanFiru

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
Hakan(KebanFiru)
Sorunum baş dönme problemi değil aslında. Yani nasıl anlatsam baş dönmesi gibi değil de çevremdeki şeyler dönüyor gibi ama denge kaybım yok. Değişik bir şey önceden de oluyordu ama bu kadar artmamıştır. Son günlerde neredeyse başımın içi dönüyor sanki ve artık rahatsız etmeye başladı gündelik hayatımda. 1-2 yıl önce yine bu sebepten doktora gittik ama kulağımda bir problem yoktu. Çok kafama takıyorum ve stres oluyorum sanki hiçbir şey yapamayacakmışım ve hiç bitmeyecekmiş gibi. Vertigo tarzı bir şey mi acaba? Yaşayan belki vardır.
Doktorunuza danışın.

pcsavaşçısı

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
Arda Ardıç
Kilo alın az bir şey düzelirsiniz

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
Kendine iyi bakmalısın. 55 kilo 1,85 boy için çok düşük.

war20anty

80+ Bronze
Yani başka doktora gidin doktora güvenmeyip benim dediklerime mi güveneceksin ?
Hocam başka doktora gidin ne demek? Gidiyorum başım dönüyor diyorum. KBB'ye gönderiyor sıkıntı çıkmayınca, nörolojiye sonra göze vb. Bir sıkıntı yok diyor. Ben zaten yaşayan, tecrübesi olandan bilmek istiyorum.

Orhanaygun41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Orhan Aygün
İlgilendiği Kategoriler
2.EL PC ALIŞ-SATIŞ VE PC TOPLAMA konularına etiketleyebilirsiniz.
Steam
https://s.team/p/ckgf-kndf/VRFNVGJG
Discord
orhanaygun#3804
Vertigo olabilir hocam kulak taşlarının yerinden oynaması sonucu baş dönmesi gibi bir şey oluyor fakat baş dönmesinden farklı komple heryer dönüyor gibi oluyor bir doktora gidin bence.

hid_ibrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Halil İbrahim
İlgilendiği Kategoriler
Borsa
Zaten zayıfım. 185 cm boy, 55 kg var. Gözümü kapattığımda da başım dönüyor hatta baya baya dönüyor. Ani kalkışlarda genelde baş dönmesi değil de gözüm kararıyor, çok fazla değil.
dostum çok zayıfsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,684
Üyeler
165,404
Son üye
Yigt_snc
Top Bottom