🔥İndirim Baseus 10000mAh Powrbank (30W) 599₺

Alınır mı

20000 lik versiyonunu kullandım macbook air i bile şarj ediyordum tavsiye ederim
hocam geçen 22.5w olanı inmişti de yavaş şarj ediyor dediler bende bari en azından 30w olursa hızlı şarj standardına giriyor diye aldım, tek beklentim hızlı şarj etmesi dediğiniz gibiyse sağlam bir cihaza benziyor.

BEYLER 2021-22 den kalma var bunlarda. onları satıyor olabilirler dikkat edin. rafta ömrünü tamamlamış olabilirler.

BEYLER 2021-22 den kalma var bunlarda. onları satıyor olabilirler dikkat edin. rafta ömrünü tamamlamış olabilirler.
%82 şarjla geldi telefona takalım dedim bir anda sıfıra inmiş ne ara indiğini anlamadım iphone 12'yi %17'den %51'e şarj etmiş. full şarj edip tekrar deneyeceğim aynısı olursa iade edeceğim bakalım.

%82 şarjla geldi telefona takalım dedim bir anda sıfıra inmiş ne ara indiğini anlamadım iphone 12'yi %17'den %51'e şarj etmiş. full şarj edip tekrar deneyeceğim aynısı olursa iade edeceğim bakalım.
Böyle yorumlar çok vardı. Bende güvenemiyorum. Zaten yine samsungta 25w sesteği alamıcaz herhalde. Powerbankler ilginç bi şekilde çok para olmaya başladı

Böyle yorumlar çok vardı. Bende güvenemiyorum. Zaten yine samsungta 25w sesteği alamıcaz herhalde. Powerbankler ilginç bi şekilde çok para olmaya başladı
amazon güvencesiyle aldım hocam firma iade yapmasa bile amazon parayı geri yatırıyor a'dan z'ye garanti kapsamında, yoksa dediğiniz gibi yorumlar pek iç açıcı değildi.

bu benim s23 ultrayı süper hızlı sarj 2.0 ile yapıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

demek ki dediğim gibi çıktı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,829
Üyeler
183,906
Son üye
GamerRac00n
Geri