bahtsizbedevi23
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,200
valla daha iyi bir şey kullanmadığım için şuan bu kulaklık bana premium bir şey gibi geliyor son sesi epey yüksek.Evet arkadaşlar 2 haftalık kullanımım sonucu deneyimlerim şu şekilde :
Basları iyi, dengeli ve vurma hissi iyi. Midler ve tizler bas sebebiyle boğulmuyor ve dengeli. Ben varsayılan olarak bass modu ortada kullanıyorum zevkime uydu direk değiştirmedim. 3 ses modu var düz,müzik uzamsal,film uzamsal diye. Müzik uzamsal gerçekten işe yarıyor özellikle enstrüman ayrımında sahneyi genişletiyor ben öyle kullanıyorum beğendim. Kontrolleri kolay ve çok hızlı algılıyor, ben sevmem normalde dokunmatık kontroller kafayı yiyor genelde diye ama bunda öyle bir şey yaşamadım çok hızlı tepki veriyor. Anc yi uzun yolda deneme fırsatım oldu otobüste ve testimi geçti, 4 saat durmaksızın taktım ve kulağımda baskı hissi oluşmadı. Muhteşem bir anc yok ama mevcut seviyesi baya güzel. Çift cihaz desteği yok diyordu ama ben hem tablette hem telefonda aynı anda bağlayabiliyorum nasıl olduğu hakkında bir fikrim yokNormalde xiaomi flipbuds pro kullanıyordum onu emekliye ayırdım basları çok zayıftı tizler de kulak cırmalıyordu. Kardeşime aldığım cmf buds 2 modeliyle kıyaslarsam her anlamda cmf biraz daha iyi. Özellikle uygulama konusunda daha da önde ama parasına göre baseus bence daha iyi bir kulaklık. Keşke 2-3 tane alabilseydim diyorum şuan.