❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥Baseus bowie MA10 TWS🔥🔥🔥 716 TL(amazonda yeni hesap Açarak)

alınır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dışarıya mı yoksa kulaga mı ?
kulağa 2 yıldır kullandığım jabra elite 3 sağ kulaklık bozuldu bu ikisinin siparişini verdim
Baseus Bowie MA10 816 tl
Soundpeats T3 Pro 750 tl

Kullandığım jabra elite 3 sesi kulağa az veriyordu

Son düzenleme:
800 tl ancli kulaklık yada 8 saat götüren kulaklık bilmiyorum :D

valla hocam ben etkilemiyim :D ama ben cmf buds pro 2 yi 2.5 k ya almıstım kutuya kaldırdım baseus la devam ediyom
Ses kalitesi olarak cfm buds ile arasındaki fark nasıl ? Ona göre hemen alcam

Müzik dinlerken ses kalitesi açısından Redmi buds 6 pro ya göre nasıldır fikir verecek olan var mı? Ayrıca anc kalitesi olarak da onu sollar mı? Bass kalitesi vs.. bir de oyun modu bulunuyor mu bunda?

Huawei freebuds 3i var bende şarj etmekten bıktım. Sizce bu kulaklığı almalı mıyım?

Huawei freebuds 3i var bende şarj etmekten bıktım. Sizce bu kulaklığı almalı mıyım?
Müzik dinlerken ses kalitesi açısından Redmi buds 6 pro ya göre nasıldır fikir verecek olan var mı? Ayrıca anc kalitesi olarak da onu sollar mı? Bass kalitesi vs.. bir de oyun modu bulunuyor mu bunda?
Ses kalitesi olarak cfm buds ile arasındaki fark nasıl ? Ona göre hemen alcam
Cmf den iyi ses kalitesi oyun modu daha çok iyi valorant atabilrisiniz anc de sollar yeterlidir herhalde :D

kulağa 2 yıldır kullandığım jabra elite 3 sağ kulaklık bozuldu bu ikisinin siparişini verdim
Baseus Bowie MA10 816 tl
Soundpeats T3 Pro 750 tl

Kullandığım jabra elite 3 sesi kulağa az veriyordu
H.o hocam jabra elit 4 ten bile iyi baseus rahat olun

Cmf den iyi ses kalitesi oyun modu daha çok iyi valorant atabilrisiniz anc de sollar yeterlidir herhalde :D

H.o hocam jabra elit 4 ten bile iyi baseus rahat olun
knka sanki taraflı yorum atıyormuşsun gibi :D hep olumlu yorumlar. Yok mu kötü tarafı?

Kankam ben şuna bakarim 800 TL de 3 4 klik kulakliklarla esit nerdeyse tek kötü yanı kutusu ağır
knka 3-4klık olayını nereden çıkarttın. Gidip üst segment markalarla karşılaştırmayacaksın. Aynı bütçedeki kulaklıklara bakacaksın.

fiyat güzel

knka 3-4klık olayını nereden çıkarttın. Gidip üst segment markalarla karşılaştırmayacaksın. Aynı bütçedeki kulaklıklara bakacaksın.
Karşılaştırdım zaten 1.5k lik kulakliklarla karşılaştırdım gayet geciyo

indirim ilk olarak burada paylaşılmış ve buradanın referansı ile link oluşturulmuş. influnslanmış olmamak için iyice düşünüp karar vermekte fayda olabilir.

indirim ilk olarak burada paylaşılmış ve buradanın referansı ile link oluşturulmuş. influnslanmış olmamak için iyice düşünüp karar vermekte fayda olabilir.
O konu bana ait hocam

Bu forum dahil 3 forumda açtım konuyu

O konu bana ait hocam

Bu forum dahil 3 forumda açtım konuyu
problem yok hocam ben sadece dikkatimi çektiği için paylaştım. forumlardaki isimleriniz farklı olduğu için sizin olduğunuzu düşünmemiştim.

ben buradaki incelemeye göre denemeye değer olduğunu düşünüyorum. beğenmezsem iade ederim.

Geri