nightlessx
80+
- Reaksiyon skoru
- 169
Amazon sattığı için iade hakkı da var ama neye göre iyi kötü onu çözemedim yurt dışı fiyatı da 30 dolar zaten.
kanka vergisiz ürün alıyon normalde vergisiz 1200 tl ediyo normal sartta 2 k edicek kulaklık tr deAmazon sattığı için iade hakkı da var ama neye göre iyi kötü onu çözemedim yurt dışı fiyatı da 30 dolar zaten.
yok 2 k ya kadar hiç bişey rakibi yok gürültüde 4 k ya kadar rakibi yok denedigim kulaklıklara göreRakibi var mı bu fiyatta
bir ses kaydı bırakabilirim discord vs. varsa yada yt atabilirimMikrofonu nasıl? Normalde buds tipi kulaklıklarda mikrofondan hiçbir verim alınmaz, tek tük modeller hariç.
Yt linki atabilirsen çok makbule geçer.yok 2 k ya kadar hiç bişey rakibi yok gürültüde 4 k ya kadar rakibi yok denedigim kulaklıklara göre
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bir ses kaydı bırakabilirim discord vs. varsa yada yt atabilirim
tabiiki birazdan çekip atıcam ses kaydı yt yeYt linki atabilirsen çok makbule geçer.
Anc den ziyade görüşme kalitesi lazım.
zaten amazon begenmezsen iade hakkınız varYt linki atabilirsen çok makbule geçer.
Anc den ziyade görüşme kalitesi lazım.
Dayı cmf buds pro 2 var, hala iade hakkım var, onun yerine bunu alayım mı? Çok övmüşsünhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0CYSGVW2H/ref=asc_df_B0CYSGVW2H1731549420000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B0CYSGVW2H&linkCode=asn&psc=1
Türkiye'nin aktif olarak en iyi F/P kulaklıklarından biri.
Alıntıyı görüntüle
İnanılmaz batarya süresi ve 4.5 5 klık kulaklıklarda aynı seviyese ANC'si olması gerçekten çok iyi.
Bugüne kadar 10 kulaklık denedim kullandım aralarından bu fiyatta olup bu kadar tatmin eden olmamıştı.
Cmf Buds Pro 2'yi bakkala gönderdi neredeyse diyebiliriz.
Cmf Buds Pro 2'yi ve Anker Soundcore Liberty 4NC'yi anc konusunda bakkala gönderdi neredeyse diyebiliriz.
Jabra Elite 4 ten daha iyi bir ANC performansı olduğunu da eklemeyi unutmayalım.
2 3 ay sonra 3 k ya çıkarsa şaşırmam