❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥Baseus bowie MA10 TWS🔥🔥🔥 716 TL(amazonda yeni hesap Açarak)

Amazon sattığı için iade hakkı da var ama neye göre iyi kötü onu çözemedim yurt dışı fiyatı da 30 dolar zaten.

Amazon sattığı için iade hakkı da var ama neye göre iyi kötü onu çözemedim yurt dışı fiyatı da 30 dolar zaten.
kanka vergisiz ürün alıyon normalde vergisiz 1200 tl ediyo normal sartta 2 k edicek kulaklık tr de

Mikrofonu nasıl? Normalde buds tipi kulaklıklarda mikrofondan hiçbir verim alınmaz, tek tük modeller hariç.

Rakibi var mı bu fiyatta
yok 2 k ya kadar hiç bişey rakibi yok gürültüde 4 k ya kadar rakibi yok denedigim kulaklıklara göre
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mikrofonu nasıl? Normalde buds tipi kulaklıklarda mikrofondan hiçbir verim alınmaz, tek tük modeller hariç.
bir ses kaydı bırakabilirim discord vs. varsa yada yt atabilirim

yok 2 k ya kadar hiç bişey rakibi yok gürültüde 4 k ya kadar rakibi yok denedigim kulaklıklara göre

bir ses kaydı bırakabilirim discord vs. varsa yada yt atabilirim
Yt linki atabilirsen çok makbule geçer.
Anc den ziyade görüşme kalitesi lazım.

tabiiki birazdan çekip atıcam ses kaydı yt ye

zaten amazon begenmezsen iade hakkınız var

2 3 tane alıp yedege mi atsam :D evde 11 kulaklık var suan peder dövcek asdklmldkas

sensin bu sanırım :D

1743699021604.png

-46db engelliyorsa airpods pro 2'den 2 kat daha iyi demek ama bunu test eden var mı aramızda?
ANC işi biraz kişiden kişiye değişiyor zaten ben ANC'yi öyle çok faydalı bulmuyorum -20db doğrudan engellese bile.
Büyük ihtimalle ses kalitesi olarak buds 2 fe falan onlarla ya aynı veya biraz kötüdür, pili iyi gidiyor ekstra olarak ama anc'yi test etmek lazım.

https://www.amazon.com.tr/dp/B0CYSGVW2H/ref=asc_df_B0CYSGVW2H1731549420000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B0CYSGVW2H&linkCode=asn&psc=1
Türkiye'nin aktif olarak en iyi F/P kulaklıklarından biri.

Alıntıyı görüntüle

İnanılmaz batarya süresi ve 4.5 5 klık kulaklıklarda aynı seviyese ANC'si olması gerçekten çok iyi.
Bugüne kadar 10 kulaklık denedim kullandım aralarından bu fiyatta olup bu kadar tatmin eden olmamıştı.
Cmf Buds Pro 2'yi bakkala gönderdi neredeyse diyebiliriz.
Cmf Buds Pro 2'yi ve Anker Soundcore Liberty 4NC'yi anc konusunda bakkala gönderdi neredeyse diyebiliriz.
Jabra Elite 4 ten daha iyi bir ANC performansı olduğunu da eklemeyi unutmayalım.
2 3 ay sonra 3 k ya çıkarsa şaşırmam
Dayı cmf buds pro 2 var, hala iade hakkım var, onun yerine bunu alayım mı? Çok övmüşsün 😀

Arkadaşlar açıkçası şu ana kadar kullandığım ürünlerde aldığım fiyat performansına değmez kablo aldım 100w destekleyen 35w gücünde bile değil powerbank aldım 22.5w 10000mah telefon( 5000ah )olan ise telefonumu bir tam doldurmada geriye %17den fazla kalmıyor yani fiyatına bir şey diyemem ama kağıt üzerindeki özellikleri karşılamıyor ayrıca ben amazondan aldım ve firmanın müşteri hizmetleri ile görüştüm 10 kere aynı maili atıyor adamlar ***** yerine koyuyor diyorum benim şarj cihazım orjinal ve 120w ama anlamıyor bir süre sonra uğraşmayı kestim yani marka ve müşteri hizmetleri olarak önermem.

Anker R100 den geçeyim mi ya? Ankerin ses kalitesini beğeniyorum, ma10'a geçince çağ atlar mıyım?

papel davet ile bedava 100 tl + amazon cashbacki ile totalde 521,9 TL'ye denk geldi buds fe vardı en kötü denemiş olurum bedava fiyat bence denenir

Ekler

• IMG_0767.jpeg
    IMG_0767.jpeg
    107.8 KB · Hit: 142
Geri