mehmetmert
80+
- Reaksiyon skoru
- 103
https://www.teknosa.com/baseus-swan...rce=akakce.com&utm_medium=comparison&v=1.42.4 1 yılın iyi fiyatı peki ürün alınır mı ?
mantık aramadık fiyatı piyasanın baya altında kullanan insanda var illaki reisaşırı manstıksız ürün
Kablo - cihaz - telefon (düşük şarj - sürekli yüksek radyasyon)
Cizhaz - kablo - telefon (yüksek şarj - düşük radyasyon)
mantık aramadık fiyatı piyasanın baya altında kullanan insanda var illaki reis
Hocam her konuda seni görmekten inan bıktım, ben wireless ürünleri seviyorum. Kablodan nefret ediyorum üründe güzel değerlendiricem. Sen sevmiyorsun diye herkese bunu kanıtlamaya çalışman mide bulandırıyor. İlla diyeceksende bi kere de geç ne boş insansın bunlara vakit harcıyorsun.
Boş yorum desek yeridir. Her yerde priz olmayabiliyor ki ürünün magsafe özelliği var ve 20W indirime girmiş ve atmış arkadaşımız. Yok adaptör aldık felan forumu kirletmeyinaşırı manstıksız ürün
Kablo - cihaz - telefon (düşük şarj - sürekli yüksek radyasyon)
Cizhaz - kablo - telefon (yüksek şarj - düşük radyasyon)
mantık aramadık fiyatı piyasanın baya altında kullanan insanda
Hocam her konuda seni görmekten inan bıktım, ben wireless ürünleri seviyorum. Kablodan nefret ediyorum üründe güzel değerlendiricem. Sen sevmiyorsun diye herkese bunu kanıtlamaya çalışman mide bulandırıyor. İlla diyeceksende bi kere de geç ne boş insansın bunlara vakit ha
tamam güzel ama kanalı sanki amacı dışı kullanıyormuşum gibi tepki veriyrosun boyle bir ürün var piyasanın 1000 tl altında
ya aynen sırf eleştiri olsun diye eleştiri buBoş yorum desek yeridir. Her yerde priz olmayabiliyor ki ürünün magsafe özelliği var ve 20W indirime girmiş ve atmış arkadaşımız. Yok adaptör aldık felan forumu kirletmeyin
Ben ne alaka hocamtamam güzel ama kanalı sanki amacı dışı kullanıyormuşum gibi tepki veriyrosun boyle bir ürün var piyasanın 1000 tl altında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ya aynen sırf eleştiri olsun diye eleştiri bu
yok hocam hata olmuş siz değil yaBen ne alaka hocam![]()
bu konuda haklısınızHocam her konuda seni görmekten inan bıktım, ben wireless ürünleri seviyorum. Kablodan nefret ediyorum üründe güzel değerlendiricem. Sen sevmiyorsun diye herkese bunu kanıtlamaya çalışman mide bulandırıyor. İlla diyeceksende bi kere de geç ne boş insansın bunlara vakit harcıyorsun.
Prizin olmadığı yerde sen şarj mı edeceğini zannediyorsunBoş yorum desek yeridir. Her yerde priz olmayabiliyor ki ürünün magsafe özelliği var ve 20W indirime girmiş ve atmış arkadaşımız. Yok adaptör aldık felan forumu kirletmeyin
Konu bu değil indirime bir powerbank girmiş gayet güzel ürün indirim iyi özellikleri iyi buraya gelip yok zararlı yok adaptör aldım!? Adaptör nere powerbanl nere ikisinin amacı çok farklı...Prizin olmadığı yerde sen şarj mı edeceğini zannediyorsun
Apple Watch'ıda o kabloyla şarj edersin artık, ürünün ne işe yaradığını araştırmadan yorum yapıyorsunuz.Az önce kablo fiyatına Kablo + 45Watt Şarj Cihazını 320 tl ye aldım