RuthlV5
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 507
- İsim
- Mert Kirazlı
hocam önerdiğiniz için sağolun bugün aldım kulaklığı hayatımın en iyi tercihi olabilir gerçekten herşeyiyle çok iyi iyiki buds fe almışımHer türlü daha iyi hocam anc si mükemmel çalışıyor ekolayzır ayarları çok iyi müziksiz bile anc yi açınca çıt sesi dahi gelmiyor kulaklığın şarjı fullse kulakta 6 saat falan gidiyor anc le 5 saat dışarıda yürürken ben ortam sesini açıyorum arabaları duymak için o da çok iyi çalışıyor sanki hiç kulaklık takmamışsın gibi hatta az duyulan sesleri bile arttırıyor bide benim telefonum Xiaomi sende çok daha uyumlu çalışacaktır kutusu bile kaliteyi belli ediyor aldığında anlıcaksın zaten ve öbürlerini düşünmeme bile gerek yokmuş diceksin ben 1 haftadır kullanıyorum tuşları çok kullanışlı seri bi şekilde anc ile ortam sesi arasında geçiş yapabiliyorsun yada modları kapatabiliyorsun tamamen şarkı değişme durdurma falan spotifyı bile basılı tutarak telefona dokunmadan açabiliyorsun bassları da çok iyi bazen bass da kullanıyorum bazen de net modunda film izlerken sesler ayak sesleri vs. O kadar temiz geliyor ki kalite yani al bana öneri için teşekkür et