Neler Yeni

🔥İndirim Jabra Elite 3 899 TL

RuthlV5

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
507
İsim
Mert Kirazlı
Her türlü daha iyi hocam anc si mükemmel çalışıyor ekolayzır ayarları çok iyi müziksiz bile anc yi açınca çıt sesi dahi gelmiyor kulaklığın şarjı fullse kulakta 6 saat falan gidiyor anc le 5 saat dışarıda yürürken ben ortam sesini açıyorum arabaları duymak için o da çok iyi çalışıyor sanki hiç kulaklık takmamışsın gibi hatta az duyulan sesleri bile arttırıyor bide benim telefonum Xiaomi sende çok daha uyumlu çalışacaktır kutusu bile kaliteyi belli ediyor aldığında anlıcaksın zaten ve öbürlerini düşünmeme bile gerek yokmuş diceksin ben 1 haftadır kullanıyorum tuşları çok kullanışlı seri bi şekilde anc ile ortam sesi arasında geçiş yapabiliyorsun yada modları kapatabiliyorsun tamamen şarkı değişme durdurma falan spotifyı bile basılı tutarak telefona dokunmadan açabiliyorsun bassları da çok iyi bazen bass da kullanıyorum bazen de net modunda film izlerken sesler ayak sesleri vs. O kadar temiz geliyor ki kalite yani al bana öneri için teşekkür et
hocam önerdiğiniz için sağolun bugün aldım kulaklığı hayatımın en iyi tercihi olabilir gerçekten herşeyiyle çok iyi iyiki buds fe almışım

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Atakan AKTAŞ
hocam önerdiğiniz için sağolun bugün aldım kulaklığı hayatımın en iyi tercihi olabilir gerçekten herşeyiyle çok iyi iyiki buds fe almışım
Aynı şeyleri 1 hafta önce bende yaşadım dostum seninde mamnun kalacağından şüphe etmediğim için gönül rahatlığıyla önerdim hayatımda harcadığım parayı sonuna kadar hak eden birkaç üründen biri forumda adamlar hala r50i le falan karşılaştırıyor bu arada airpods pro falan denedin mi hiç bilmiyorum mikrofon hariç her yönden ses olarak bu kulaklık daha iyi ve biz Apple'a göre 5 de 1 fiyatına aldık senin adına sevindim bu arada rica ederim hayırlı olsun güle güle kullan

liluzivert

80+ Bronze
Aynı şeyleri 1 hafta önce bende yaşadım dostum seninde mamnun kalacağından şüphe etmediğim için gönül rahatlığıyla önerdim hayatımda harcadığım parayı sonuna kadar hak eden birkaç üründen biri forumda adamla hala r50i le falan karşılaştırıyor bu arada airpods pro falan denedin mi hiç bilmiyorum mikrofon hariç her yönden ses olarak bu kulaklık daha iyi ve biz Apple'a göre 5 de 1 fiyatına aldık senin adına sevindim bu arada rica ederim hayırlı olsun güle güle kullan
airpods pro köpeği yapar
Mesaj otomatik birleştirildi:

omrunde kac kere gercek airpods pro kullandın

RuthlV5

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
507
İsim
Mert Kirazlı
Aynı şeyleri 1 hafta önce bende yaşadım dostum seninde mamnun kalacağından şüphe etmediğim için gönül rahatlığıyla önerdim hayatımda harcadığım parayı sonuna kadar hak eden birkaç üründen biri forumda adamlar hala r50i le falan karşılaştırıyor bu arada airpods pro falan denedin mi hiç bilmiyorum mikrofon hariç her yönden ses olarak bu kulaklık daha iyi ve biz Apple'a göre 5 de 1 fiyatına aldık senin adına sevindim bu arada rica ederim hayırlı olsun güle güle kullan
airpods pro 2.nesil vardı bende zaten pil performansı çok düştüğü için almıştım gerçekten farkı hiç hissetmedim

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Atakan AKTAŞ
airpods pro 2.nesil vardı bende zaten pil performansı çok düştüğü için almıştım gerçekten farkı hiç hissetmedim
Aynen öyle bende arkadşımınkini denemiştim sen uzun süreli kullanmışsın bide daha emin oldum şimdi bu kulaklığın performansından ben bide Xiaomi kullanıyorum o çna rağmen bu performans çok iyi

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Atakan AKTAŞ
Telefonunun yarısı fiyatında kulaklık aldın yani

replikadır kullandığın bende var mükemmel pilide gayet iyi gidiyor
Ya dostum maksadın nedir benim denediğimde mi replikaydı ne anlatıyorsun sen neyi kanıtlamaya çalışıyorsun adamın kullandığının replika olduğunu nereden biliyorsun ya bi bitmediniz varya marka kötüleyip marka fanatikliği yapmaktan seni ne ilgilendirir adam belki yolda buldu Allah Allah belliki buds fe yi kullanmamışsın

RuthlV5

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
507
İsim
Mert Kirazlı
Telefonunun yarısı fiyatında kulaklık aldın yani

replikadır kullandığın bende var mükemmel pilide gayet iyi gidiyor
replika değil orijinal telefonun yarı fiyatına almadım bedava geldi eski kiracımız hediye etmişti kutusu vs var orijinalliğinden eminim ama 2 yıldır kullandığım için şarjı 2 saat falan gidiyor ama mic olarak buds fe yaklaşamaz ama benimde micle işim olmadığından sorun olmuyor

liluzivert

80+ Bronze
replika değil orijinal telefonun yarı fiyatına almadım bedava geldi eski kiracımız hediye etmişti kutusu vs var orijinalliğinden eminim ama 2 yıldır kullandığım için şarjı 2 saat falan gidiyor ama mic olarak buds fe yaklaşamaz ama benimde micle işim olmadığından sorun olmuyor
yok replikadır o

Top Bottom