Neler Yeni

Başıma gelen bir olay

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,192
İsim
Turuncu Keskin
Merhaba, hesap al sat yapıyordum. Birine yakın zamanda hesap sattım, aldığım kişide ilk mail yoluyla hesabı geri almış. Kabak bana patladı, ne yapmam gerekiyor? Çocuğa parasını mı vermeliyim? Böyle de ben zarara giriyorum. Ne yapmalıyım?

Mimar Selim Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Anıl
Merhaba, hesap al sat yapıyordum. Birine yakın zamanda hesap sattım, aldığım kişide ilk mail yoluyla hesabı geri almış. Kabak bana patladı, ne yapmam gerekiyor? Çocuğa parasını mı vermeliyim? Böyle de ben zarara giriyorum. Ne yapmalıyım?
Ne hesabı satıyorsunuz ya da alıyorsunuz ?

Earwven

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
Ali
Riot games ile iletişimi geçip parayı gönderdiğine dair ve ayrıyetten konuşmaların ss'ini de atarsan hesabı geri alma şansın olur mu acaba ? Sonrasında sattığın çocuğa hesabı geri verirsin.

coLSwaG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Eren Güler
Yani zaten buna hazırlıklı olmanız gerekiyordu bence, zaten hesap alım satımı yasaklanmasının sebebi bu. Hiçbir şey yapamazsınız.

coLSwaG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Eren Güler
Riot games ile iletişimi geçip parayı gönderdiğine dair ve ayrıyetten konuşmaların ss'ini de atarsan hesabı geri alma şansın olur mu acaba ? Sonrasında sattığın çocuğa hesabı geri verirsin.
Riot Games hesap satmak yasal değil

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,192
İsim
Turuncu Keskin
Riot Games hesap satmak yasal değil
Al sat yapıyordum sadece dediğim gibi, herhangi bir çalma birinin hakkına girme gibi bir niyetim yoktu. Yüksek ihtimal para iadesi yaparım.

coLSwaG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Eren Güler
Al sat yapıyordum sadece dediğim gibi, herhangi bir çalma birinin hakkına girme gibi bir niyetim yoktu. Yüksek ihtimal para iadesi yaparım.
Yapmak zorunda da değilsiniz aslında sizin vicdanınıza kalmış, sonuç olarak dedim gibi alan kişi yasal olmadığını biliyor olması gerek.

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,192
İsim
Turuncu Keskin
Yapmak zorunda da değilsiniz aslında sizin vicdanınıza kalmış, sonuç olarak dedim gibi alan kişi yasal olmadığını biliyor olması gerek.
Yapacak bir şey yok, arkadaşın hakkını yemiş gibi olmayayım.

Top Bottom